Перейти до основного вмісту

 

«НЕХАЙ ЖЕ В ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ В КОЖНОГО З НАС МІЦНІЄ ПОЧУТТЯ ГОРДОСТІ ЗА СВОЮ КРАЇНУ, ЗА ЇЇ ГОЛОВНИЙ ЗАКОН», – ІРИНА ПЕРУН


«Щира подяка учасникам заходу на відзначення 25-ї річниці Конституції та Дня молоді нашим гостям з Новояворівської ТГ: Вокальний ансамбль «Мій голос» (керівник Надія Колиняк).

Талантам нашої громади: Народний аматорський хор «Вірую» НД с. Ямельня Народний дім с. Ямельня; Усік Микола Бірківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка; Клуб дзюдо «Легіон» (керівник Ruslan Kostyuk); Танцювальна студія «Контраст» (Бірківський ЗЗСО); Хор «Обрій» (Бірківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст - ДНЗ ім Тараса Шевченка); дівчаткам, які робили аквагрим з Художнє Училище Ім. Й.Станька; педагогам, наставникам, усім присутнім.

З вітальним словом звернулася і голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун, яка висловила вітання з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України: «Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України. Нехай це свято надає усім нам сил і впевненості в завтрашньому дні, а у ваших родинах панують злагода і достаток! А також усіх запрошую завтра на Всеукраїнську прощу до Страдчу.»

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Бажаємо Вам взаєморозуміння, достатку, благополуччя, спокою та миру. Нехай принципи Конституції стануть реаліями нашого сьогодення», - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк.





































Джерела інформації:




























Коментарі