Перейти до основного вмісту


«НАШЕ ЗАВДАННЯ НЕДОПУЩЕННЯ СПАЛАХУ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19», - СВІТЛАНА КАЧМАР


Сьогодні, 23 червня, під керівництвом голови Яворівської районної державної адміністрації Ярослава Коминського та голови районної ради Миколи Романюка відбулась нарада з керівниками комерційних підприємств охорони здоров'я району.

Участь у нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату Ірина Кравчук та директори охорони здоров'я Яворівської, Новояворівської, Івано-Франківської, Судововишнянської та Мостиської територіальної громади.

Під час наради обговорили ситуацію з вакцинацією у територіальних громадах, відкриття нових пунктів вакцинації та питання підвищення рівня вакцинації в районі.

Керівники закладів охорони здоров'я прозвітували щодо роботи бригад, які проводять вакцинацію.

Напрацьовано співпрацю та комунікацію й важливі моменти покращення рівня вакцинації в районі. Адже, експерти стверджують другий етап захворюваності прийде в осінь цього року.

«Наше завдання недопущення спалаху захворюваності на COVID-19 надалі, а вакцинація на сьогодні єдиний спосіб вберегтись від коронавірусу. Тому потрібно робити все можливе для покращення вакцинації в районі», - говорить координатор по вакцинації в районі, завідувач відділення первинної медичної допомоги КНП ЯМР ЛО ЯЦР Світлана Качмар.














Джерело інформації:
















Коментарі