Перейти до основного вмісту

 

НА «АРЕНІ ЛЬВІВ» ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ГРОМАД ОБЛАСТІ ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ


22 червня 2021 року на території державного підприємства «Арена Львів» м. Львів відбувся навчально-методичний збір (навчання) з керівним складом місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів (працівниками) з питань цивільного захисту щодо організації та виконання повноважень у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та реагування на них у мирний час та в особливий період, з метою підвищення рівня знань та вдосконалення навички керівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування Львівської області, структурних підрозділів з питань цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.

Також участь у навчанні взяли заступник голови Яворівської РДА Володимир Дзюнька, голова районної ради Микола Романюк, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх та головний спеціаліст сектору цивільного захисту Яворівської РДА.

Навчання відбулось у три етапи:
  • реагування групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту на подію, пов’язану із розливом небезпечної хімічної речовини.
  • проведення аварійно-рятувальних робіт внаслідок дорожньо-транспортної пригоди;
  • порятунок людей та гасіння умовної пожежі у приміщенні стадіону.
Для присутніх були продемонстровані дії оперативних служб у випадку виникнення подій на об’єктах з масовим перебуванням людей та взаємодії з відповідними службами при проведенні пожежно-аварійно-рятувальних робіт та гасінні пожеж.

Також відбувались зразки пожежно-аварійно-рятувальної, медичної техніки і оснащення, та техніки спеціалізованих служб цивільного захисту на стоянці автомобілів поблизу ДП «Арена Львів».





















Коментарі