Перейти до основного вмісту

 

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


В рамках відзначення професійного свята працівників галузі охорони здоров'я України – Дня медичного працівника, 17 червня, керівництво району привітали медиків Яворівської, Новояворівської, Івано-Франківської, Мостиської, Шегинівської, Судововишнянської територіальних громад зі святом.

Очільники району висловили слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю на благо нашого району.

«Професія лікаря — це, певно, набагато більше, ніж просто професія. Це дійсно покликання, дар Божий, без якого неможливо рятувати життя. Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії. Дуже дякую за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки творити добро» - говорить Ярослав Коминський.

«Насамперед хочу побажати Вам здоров’я, для того щоби ми могли опиратись на Вас, а ми на Вас, були разом та допомагали нашим мешканцям. Підтримки Вам від громади і очікуємо від Вас мужньо вистояти у боротьбі зі всіма інфекціями, хворобами, які супроводжують наше життя» - зі щирими словами вдячності Зоряна Мірило.

«Дорогі медичні працівники! З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність, повернене здоров’я мешканцям громади та лікарську честь! Ви заслуговуєте на нашу увагу та вдячність! Це свято разом з Вами святкують тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, у вашу постійну готовність прийти на допомогу!», - відзначила у вітальному слові Мирослава Пельц. 

Після теплих слів вдячності, кращі медичні працівники були нагороджені подяками Яворівської райдержадміністрації та районної ради грамотами та подарунками за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у наданні медичної допомоги населенню району, та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника.

Після урочистої частини медичних працівників району вітали святковим концертом.





Коментарі