Перейти до основного вмісту

 

ХРАМОВИЙ ПРАЗНИК У ПАРАФІЇ РИМО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. ЯВОРОВА


Парафіяни Римо-католицького храму свв. Апп. Петра і Павла м. Яворова відсвяткували храмовий празник.

Сьогодні, 29 червня, у Римо-католицькому храмі свв. Апп. Петра і Павла відбулася урочиста Божественна Літургія з нагоди престольного свята. 

Голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, секретар міської ради Ольга Созанська взяли участь у храмовому празнику та привітали священників й парафіян церкви зі святом. 

Також, керівництво району за віддане служіння Богу, високі та старанні труди для парафії церкви та з нагоди храмового празника нагородили грамотою Яворівської районної державної адміністрації та районної ради Марека Недзвецкі настоятеля Римо-католицького храму свв. Апп. Петра і Павла. 

«Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут Ваших родин. Зі світлим храмовим празником вас!» - говорить Ярослав Коминський.

«Прийміть щирі вітання з величним престольним празником святих апостолів Петра і Павла. Бажаю міцного здоров’я, невичерпної віри в Отця Небесного та взаємної братньої любові. Нехай душевна чистота, мир та спокій, яких особливо зараз бракує Україні, добро і достаток будуть у Ваших оселях», - Микола Романюк.














Джерела інформації:















Коментарі