Перейти до основного вмісту


IX ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДИЧНА ПРОЩА ДО СТРАДЧУ «МОЄ МИЛОСЕРДЯ ЗМІНЮЄ СВІТ»


(станом на 12.06.2021) 

Сьогодні відбулась IX Всеукраїнська медична проща до Страдчу «Моє милосердя змінює світ», яку організувала наша Комісія. Після дуже цікавої розповіді про Страдецьку гору пароха о. Івана Колтуна, відбулась Архиєрейська Літургія, яку очолив Преосвященний владика Богдан Манишин. Потім слова вдячності до медиків промовили с. Севастіяна (Карвацька), голова Комісії, о.Тарас Гадомський, голова Комісії охорони здоров‘я Львівської Архиєпархії, та від лікарів з словами подяки звернулась Соколовська Марта Юріївна.

Потім був приємний момент вручення нагород: грамот та іменних монет від мера Львова, грамот від Львівської обласної ради та пам‘ятні медалі Блаженного мученика Володимира Прийми для медиків та медичних капеланів. Після короткої перерви усі прочани вирушили на Хресну дорогу...потім був час на приватні молитви та екскурсії в Страдецькі печери...

Дякуєм Господу за чудовий сонячний день, за можливість сповіді та Святого причастя, за надання повного відпусту Преосвященним Владикою Богданом, за можливість скласти подяку тим, хто рятує людські життя!



















































 
 
 











Джерела інформації:
Синод Єпископів Української Греко-Католицької Церкви















Коментарі