Перейти до основного вмісту

 

ІІІ РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ ТВОРЧОСТІ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ «ПОЛІТ З ОДНИМ КРИЛОМ»


Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосовуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та навколишнім. І попри деякі невдачі та смуток, надія на краще та легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується.

Сьогодні, 9 червня 2021 року, в ПК «Кристал» м. Новояворівська відбувся ІІІ районний фестиваль творчості людей з особливими потребами "ПОЛІТ З ОДНИМ КРИЛОМ".

Метою фестивалю є сприяння самовизначенню і самореалізації дітей з особливими потребами. Для того, щоб кожен з них відкрив новий світ, відчув нове ставлення до своїх проблем та пам'ятав, що вони не одні.

В цей прекрасний для учасників день прибули підтримати їх та привітати голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський; заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька; голова районної ради Микола Романюк, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх; секретар Новояворівської міської ради Іванна Попик; директор департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Наталія Кузяк; заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, депутат Львівської обласної ради Володимир Хархаліс, депутат Яворівської міської ради Марія Дудич, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради  Наталія Лялюк, батьки та гості.

Понад 60 учасники демонстрували свої здібності у таких номінаціях: вокальній, хореографічній, декоративно-прикладного мистецтва та прозі.

«Кожному з учасників хочу сказати дякую, ви молодець!  Нам є чого в вас повчитись. Дякую організаторам цього свята і тих хто допомагає особливим діткам, бо це неймовірна праця. Хай ваше добро вертається до вас сторицею.» -  з вітальним словом звернувся голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський.

 «Дякую вам, шановні учасники, за вашу творчість, уміння показати силу духу й талант. Ваша активна життєва позиція надихає всіх нас!», - зазначив міський голова Володимир Мацелюх.

Кожен з юних талантів віддавав частинку себе, висвітлюючи в очах щирість, любов та надію. У виконанні особливих діток лунали пісні, вірші та запальні танці.

На завершення фестивалю очільники району нагородили учасників фестивалю іменинними фігурками, грамотами та подарунками. А діти в знак подяки заспівали завершальну пісню «Знай ти не один».

Дякуємо організаторам фестивалю СЦ "Регіна" Наталія Кулик, голові районної асоціації людей з інвалідністю Наталії Кропельницькій та всі працівникам соціального центру за їхню працю.

Варто зауважити, Яворівська районна державна адміністрація та районна рада закупили іменні фігурки в подарунок для діток.












Джерела інформації:















Коментарі