Перейти до основного вмісту

 

ДІЛЬНИЧНИХ ОФІЦЕРІВ ЯВОРІВСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


У п’ятницю, 18 червня, перший заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Зоряна Мірило та заступник голови районної ради Володимир Горбацьо привітали дільничних офіцерів відділу превенції Яворівського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області з нагоди Дня дільничного офіцера поліції.

«Вірю, те що, у ваших руках є спокій наших мешканців. Хочу вам побажати миру, спокою, впевнено нести свій обов'язок, а ми своєю чергою будемо вас підтримувати. Хочу передати вітання від голови Яворівської райдержадміністрації Ярослава Коминського, зичимо вам здоров'я і успіхів у нелегкій праці» - говорить Зоряна Мірило.

«Професія дільничного – одна з найважливіших і найвідповідальніших серед інших поліцейських професій. Наскільки професійно дільничний робить свою справу – настільки спокійніше почуваються мешканці району. Ви мужньо стоїте на захисті загальнолюдських цінностей, цілісності нашої держави, сумлінно та на високому фаховому рівні виконуєте свої службові обов'язки. Нехай у ваших родинах завжди панують радість, достаток і злагода! Щастя Вам і добра», - зазначив у привітанні заступник голови Яворівської районної ради Володимир Горбацьо.

За сумлінне виконання службових обов'язків, професійну майстерність, ініціативу та наполегливість, досягнення значних успіхів у розкритті злочинів, виявлені адміністративних правопорушень, проведенні превентивних заходів та боротьбі із злочинністю керівники району нагородили працівників грамотою та подарунками Яворівської районної державної адміністрації та районної ради.

Нагадаємо, щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Цей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України.

Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами.






















Джерела інформації:

















Коментарі