Перейти до основного вмісту

 

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ – ЦЕ СВЯТО ВСІХ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ НАШОЇ ДЕРЖАВИ, ЯКЕ ЩОРІЧНО ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ 23 ЧЕРВНЯ


23 червня 2021 року у сесійній залі Яворівської районної ради відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби, в яких взяли участь державні службовці органів виконавчої влади.

З нагоди професійного свята присутніх привітали голова районної державної адміністрації Ярослав Коминський та голова районної ради Микола Романюк.

Вони зазначили, що майже кожен мешканець Яворівщини рано чи пізно звертається до органів влади. І саме праця державних службовців є надзвичайно важливою у діалозі народу з владою, від кожного рядового державного службовця, від фаховості, чесності, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати рішення починається довіра людей до влади.

Побажали присутнім мудрості дій, виваженості й принциповості у прийнятті рішень, міцного здоров’я, миру, добробуту у сім’ях, оптимізму у щоденній праці на благо людей, витримки та терпіння, таких необхідних у роботі.

Також під час урочистого заходу працівники відділів та структурних підрозділів Яворівської районної державної адміністрації дякували за теплі та щирі слова в їх сторону, а керівництво подарували відділам іменні таблички.

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері.










Джерело інформації:



















Коментарі