Перейти до основного вмісту

 

15 ЧЕРВНЯ 2021 РОКУ ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ВОКАЛЬНОЇ СТУДІЇ «МІЙ ГОЛОС – MY VOICE» 


Автор статті: Marichka,
світлини: «Краю мій Яворовий»,
«Мій голос – My voice»

15 червня 2021 року відбувся звітний концерт вокальної студії «Мій голос – My voice» м. Новояворівська. З цієї нагоди я (автор статті) взяла коментар у керівника вокальної студії «Мій голос – My voice» Надії Іванівни Колиняк.

Вітаю, Надіє Іванівно, з таким прекрасним заходом. Надзвичайно приємно вражає атмосфера свята. Справді тут вирує спектр неймовірних емоцій. Розкажіть трішки про Вашу вокальну студію «Мій голос». 

Дякую!

Вокальна студія «Мій голос – My voice» діє при храмі Покрова Пресвятої Богородиці Православної Церкви України в місті Новояворівську.

Ідея вокальної студії, як такої, виникла наступним чином:

працюючи разом з чоловіком, о. Назарієм, понад 12 років з молоддю, проводячи багато заходів та концертів, ми побачили скільки є талановитих, здібних до співу дітей. Тому виникла ідея створити окрему структуру, яка би займалася тільки вокальним мистецтвом. Це було зроблено у 2015 році. Відтоді студія носить назву «Мій голос – My voice». 

«Мій голос» - це команда творчих людей, яких об’єднує одна велика мета – це любов до музики, української пісні, мистецтва у всіх його проявах.

Наша студія  активно бере участь у всіх мистецьких заходах міста, театральних виставах, співпрацюємо з громадськими організаціями, благодійними фондами, беремо участь у Міжнародних та Всеукраїнських фестивалях - конкурсах вокального мистецтва. Наші вихованці успішно стають переможцями, володарями Гран-Прі та лауреатами перших премій. 

Колектив старанно виконує свою місію, а я, як керівник, стараюсь виховувати талановиту молодь яка і надалі прославляє рідне місто Новояворівськ в творчих просторах країни. За шість років існування, на студії було знято понад 20 відео-кліпів, два великих новорічно – різдвяних телепроєкта та записано багато пісень.

Наш колектив веде свою сторінку в Instagram та Фейбук, маємо свій YouTube-канал, де можна побачити ще більше cоver – версій різноманітних пісень у виконанні наших учнів, а також авторських композицій.

Хто сьогодні прийшов підтримати Ваших вихованців та хто присутній серед гостей на Вашому святі?

Підтримати наших вихованців сьогодні прийшли, впершу чергу, їхні батьки, рідні та друзі. 

А оскільки, в нашій студії навчаються учні не тільки з м. Новояворівська, а й з навколишніх міст та сіл, то гостей було чи мало.

На наше запрошення щиро відгукнулося керівництво нашої громади в особі мера міста Володимира Мацелюха; начальника відділу культури, молоді та спорту Наталії Слободи; депутатів.

Зі словами вітання та підтримки виступили директор Палацу Культури «Кристал» Роман Сольський та Заслужений діяч мистецтв України, директор Міжнародного фестивалю «Молода Галичина» Наталія Коваль, які відзначили окремими нагородами наших вихованців. 

Також було передано вітання від народного депутата України - Павла Бакунця.

Серед гостей приємно було бачити і Вас, Маріє! Адже ми були знайомі лише в просторах інтернету, а так вперше зустрілись.

Спасибі, Надіє Іванівно, за запрошення, за омріяну зустріч з Вами та Вашими учнями. Хочу зазначити, майстерність та професіоналізм Ваших вихованців вражає, як довго тривала підготовка до звітного концерту студії «Мій голос», чи виникали певні труднощі?

Загалом підготовка тривала декілька місяців. Але впродовж цього часу виникали певні труднощі  у зв’язку з карантинними обмеженнями: ми змушені були припиняти заняття, особливо ансамблеві репетиції.

Як Ви вважаєте, чи вдалося Вам як керівнику студії втілити в реальність увесь задум сьогоднішнього дійства?

Дякуючи Богові та злагодженій роботі колективу, вважаю, що все вдалося! 

Користуючись нагодою, хочу подякувати своєму чоловікові та синочкам, моїм дорогим вихованцям та їхнім батькам, нашим друзям, за підтримку та допомогу у втіленні наших задумів.

Що б Ви хотіли побажати собі, Вашим учням, їхнім батькам та всім прихильникам Вашої творчої діяльності?

Собі, своїм вихованцям, їхнім батькам та усім прихильникам нашої творчості, хочу побажати в першу чергу міцного здоров’я, адже це найголовніше, Божого благословення у всіх добрих справах.

Своїм учням бажаю подальшої наполегливої праці, віри в себе та свої сили, нових творчих здобутків та успіхів! 

Нашій студії бажаю процвітання та втілення усіх творчих ідей та задумів.

Надіє Іванівно, щиро дякую за приємну розмову, за феєричне свято, яке подарувала вокальна студія «Мій голос – My voice». Як відомо, музика знаходить палкий відгук в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення, тож успіхів Вам і творчих досягнень Вашій студій! Нехай звучить голос, голос Яворового краю!


Facebook:























































































Коментарі