Перейти до основного вмісту


ЯВОРІВСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТ. №2: ХЕШТЕГ-МАРАФОН #SAFETYCHALLENGE - ЗАВЕРШЕНО РОБОТУ І ЕТАПУ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ЗМАГАННІ



«Команда #0417 "Флікер" вже завершила роботу І етапу у Всеукраїнському змаганні Хештег-Марафон #SafetyChallenge #Love30. До розробки та реалізації посібника команда "Флікер" залучила педагогів та учнів молодшої школи, також справа об'єднала учителів української словесності, інформатики, педагогів-організаторів, адміністрацію школи, представників поліції, громадських організацій м. Яворова та усіх охочих допомогти ділом, ідеєю, знаннями. Така співпраця стала можливою не лише тому, що ми дружні, а й завдяки чіткій організації діяльності великого колективу ентузіастів.

Почалося усе з планування справи та врахування можливостей учасників: досвід попередньої роботи, уміння працювати дистанційно, ступінь комп'ютерної грамотності, вік залучених, узгодження навчальних планів. Така стратегія значно полегшила і пришвидшила виконання задуманого, а реалізація дала очікуваний результат. 

До апробації матеріалу залучено здобувачів освіти 1-4 класів, загальна кількість 180. Тестування відбувалися очно з використанням засобів, передбачених учителями молодших класів. Окремі заняття, зокрема квест, проведені поза школою: на стадіоні та у пішохідних зонах міста. 

Завдання, інформаційні матеріали, практичні вправи сприймалися школярами з легкістю та задоволенням. Було помітно: вони охоче пізнають правила взаємодії людей-учасників дорожнього руху, готові бути відповідальними пішоходами. Отже, і теми, і навчальні заняття розроблені відповідно вікового розвитку та суспільних потреб дітей.»




Більше інформації - за посиланням

Коментарі