Перейти до основного вмісту

 

ВПЕРШЕ У ШЕГИНЯХ – ТУРНІР З ВЕЛИКОГО ТЕНІСУ



«У суботу, 22 травня 2021 р., на спортивному майданчику, з наливним покриттям, відбувся районний турнір з великого тенісу «SHEGUNI CUP – 2021» серед дорослих.

Змагання проходили з метою популяризації та подальшого розвитку великого тенісу, пропаганди здорового способу життя, залучення всіх верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів.

Урочисте відкриття почалося з виконання Державного Гімну України. З привітальним словом виступила в.о. сільського голиви Павуцьо О.В, яка побажала перемоги сильнішим та гарно провести час.

У цьому турнірі взяли участь 8 тенісистів, котрі були розприділені на дві групи (ігри проходили з одного сета). За підсумками гри у групі А 1 місце – Василь Боровець (м. Судова Вишня), 2 місце – Олексій Буцик (с. Шегині), 3 місце – Руслан Чорнопис (с. Волиця) та 4 місце – Назар Лещишин (м. Мостиська). У групі Б 1 місце – Василь Ревакович (с. Шегині), 2 місце – Роберт Коломоєць (м. Мостиська), 3 місце – Микола Торба (с. Шегині) та 4 місце – Мар’ян Тройнар (м. Мостиська).

Змагання були напруженими і видовищними, оскільки кожному з учасників довелося показати свої вміння і навички, а також проявити волю до перемоги у запеклих поєдинках, де рахунки протистояння коливалися то на користь одного учасника то на користь другого.

У фіналі зустрілися Василь Боровець (м. Судова Вишня) та Василь Ревакович (с. Шегині), перемогу здобув В. Боровець, за ІІІ місце боролися Олексій Буцик (с. Шегині) та Роберт Коломоєць (м. Мостиська), перемогу здобув О. Буцик.

Переможці та призери змагань були нагороджені пам’ятними статуетками, медалями, грамотами та подарунками.

Турнір відбувся з дотриманням карантинних вимог та без присутності глядачів.

Змагання проходили згідно Спортивної програми Шегинівської ТГ.

Дякую всім учасникам, що взяли участь у турнірі.»

Коментарі