Перейти до основного вмісту

 

ВОКМС ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: «АНДРЕЙ ШЕПТИЦЬКИЙ – ЦЕ УКРАЇНА: БУДІВНИЧИЙ, КНЯЗЬ, ЛІДЕР!»


20 травня 2021 року, у День вишиванки, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк та фахівці з питань освіти: Галина Каліцінська, Наталія Грицан провели І етап науково-практичної конференції «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!».

Мета і завдання конференції - вшанувати пам’ять Андрея Шептицького як будівничого української держави, духовного провідника народу, лідера української нації; привернути увагу школярів до багатогранної діяльності Митрополита; формувати в учнів розуміння вкладу Митрополита в розбудову української церкви, виховати національно - свідому молодь; розвивати в українському суспільстві християнські цінності, мораль, чесноти, християнську культуру та мудрість; формувати в української молоді дух єдності, любові, справедливості, лідерства та дух переможців.

Учасників науково-практичної конференції привітали начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лялюк Наталія Юріївна, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я, член Громадської Ради «Святий Юр» Карпа Іван Петрович. Отець Володимир благословив школярів та педагогів на добру плідну працю.

10 школярів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської селищної ради підготували змістовні презентації та доповіді:​
  1. Сало Марія, учениця 9 класу Великопільського ЗЗСО І-ІІ ступенів;
  2. Гаєвський Владислав, учень 10 класу Вороцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів;
  3. Лисенко Анастасія, учениця 9 класу Лозинського ЗЗСО І-ІІ ступенів;
  4. Яворська Вікторія, учениця 5-А класу Івано-Франківського ЗЗСО І - ІІІ ступенів імені Івана Франка;
  5. Великопольська Юліана Петрівна, учениця 9-Б класу Івано-Франківського ЗЗСО І - ІІІ ступенів імені Івана Франка;
  6. Ковпак Оля, учениця 10 класу Ясниського ЗЗСО І - ІІІ ступенів імені Памви Беринди;
  7. Хацко Віта, учениця 10 класу Домажирського ЗЗСО І-ІІІ ступенів;
  8. Карп’як Анастасія, учениця 9 класу Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка;
  9. Свидницька Дзвенислава, учениця 10 класу Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка;
  10. Ковалевич Анна, учениця 10 класу Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка.
У своїх виступах школярі розкрили важливі проблеми: національно – патріотичне та християнське виховання учнівської молоді, фінансово – економічне виховання, роль сім’ї, молитви в житті сучасної людини.​​​ Усі учасники І етапу науково-практичної конференції «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!» нагороджені подяками відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради.

Переможці конференції:

1 місце - Карп’як Анастасія, учениця 9 класу Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка;

2 місце - Яворська Вікторія, учениця 5-А класу Івано-Франківського ЗЗСО І - ІІІ ступенів імені Івана Франка; Великопольська Юліана Петрівна, учениця 9-Б класу Івано-Франківського ЗЗСО І - ІІІ ступенів імені Івана Франка;

3 місце - Сало Марія, учениця 9 класу Великопільського ЗЗСО І-ІІ ступенів; Лисенко Анастасія, учениця 9 класу Лозинського ЗЗСО.

Переможців нагороджено грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради та подарунками. 

Івано- Франківську територіальну громаду представлятимуть переможці І етапу науково-практичної конференції «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!» на районному Святі української молоді.

Щиро дякуємо школярам та педагогам за участь у роботі конференції.













Джерело інформації:





















Коментарі