Перейти до основного вмісту

 

ВІДБУВСЯ ІІ ЕТАП ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «І СЛОВО, І ПІСНЯ, МАТУСЮ, ТОБІ», ПРИСВЯЧЕНОГО ДНЮ МАТЕРІ 


Відповідно до листа департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації від 31.03.2021 №02-01/08/855 «Про проведення фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі» та з метою пошуку юних талантів, надання їм фахової допомоги у розкритті творчої індивідуальності, вдосконаленні майстерності під час виступів відбувся ІІ етап фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, матусю, тобі", присвяченого Дню матері. Учасники заходу виконували пісні про маму акапельно або під інструментальний супровід. Учні та їх наставники продемонстрували високий рівень вокальної майстерності у поєднанні із живим акомпанементом у двох номінаціях: "Соло", "Дует". 

Школярі розкрили широку палітру творчих рішень та мистецьких можливостей відповідно до Положення про фестиваль-конкурс.

Журі відзначає високий рівень майстерності виконання, характерність та відповідність вибраних творів заданій тематиці, вдале відтворення художнього образу виконуваних творів, артистизм окремих виконавців Яворівської гімназії імені Осипа Маковея, Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №2, Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка, Яворівського НВК «ЗДО - ПШ», Яворівської початкової школи.

У номінації «Авторська поезія» учні проявили поетичний хист, продемонстрували вдале використання художніх засобів. Серед прозових творів також чимало талановитих за формою і змістом, художньою майстерністю, сюжетом.

Найбільш активну участь взяли учні Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №2, Смолинського ЗЗСО І – ІІІ ступенів. Новинського ЗЗСО І – ІІ ступенів імені Тараса Пазина, Староярського ЗЗСО І – ІІ ступенів імені Героя України Романа Варениці, Залузького, Салашівського, Дацьківського, Грушівського ЗЗСО І – ІІ ступенів. Більш детально про переможців можна ознайомитись на сайті відділу освіти Яворівської міської ради (наказ від 26.04.2021 №02-02/49 «Про підсумки проведення дистанційного ІІ етапу фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі», присвяченого Дню матері»).

Марія Пономарьова, 
фахівець відділу освіти




   
   



Джерело інформації:

















Коментарі