Перейти до основного вмісту

 

ВІДБУЛАСЯ ПРЕМ’ЄРА ВИСТАВИ «ІСТОРІЇ КОТА ФІЛОФЕЯ» В ПОСТАНОВЦІ НАРОДНОГО ДРАМАТИЧНОГО КОЛЕКТИВУ «ART VALEUR» 

«Новояворівськ славиться молодими талантами! Творчі колективи Палацу культури «Кристал» традиційно тримають свою висоту – і в цьому ми вкотре переконалися сьогодні. 

У концертному залі відбулася феєрична прем’єра вистави за мотивами п*єси В. Зіміна «Історії кота Філофея» в постановці народного драматичного колективу «Art Valeur» - повчальна історія про звичайні життєві цінності, взаємоповагу, особисту гідність… 

Без перебільшення можемо сказати, що режисерський задум, декорації, музичне та світлове оформлення, і, головне, - гра юних акторів-аматорів - усе це було виконано на найвищому творчому рівні. 

Така титанічна праця під силу лише найталановитішим людям, справжнім митцям, відданим улюбленій справі до останньої краплі…

За три роки свого існування колектив заслужив великий успіх та симпатію новояворівчан, а засновник і керівниця колективу Tanya Kulieshova.

ще раз доказала усім нам, що аматори самодіяльного мистецтва вміють підкоряти свого глядача не гірше за професіоналів. 

Браво! Молодці! Чудова подія для усіх поціновувачів театру! Мистецький світ помалу оговтується від карантинного затишшя. А ми ще і ще аплодуємо чудовому драматичному колективу «Art Valeur» за подаровані новояворівчанам приємні миті справжнього театрального мистецтва.

Спасибі за підтримку:
Відділу культури, молоді та спорту Новояворівськоі міської ради;
Народному депутатові України Павлу Бакунцю;
Магазину тканин «Ексклюзив»; магазину «Брейн»; магазину «Золота рибка».





#театр #премєра #art_valeur Новояворівськ славиться молодими талантами! Творчі колективи Палацу культури «Кристал»...

Опубліковано Палац культури "Kристал" м.Новояворівськ Вівторок, 11 травня 2021 р.






Джерело інформації:






















Коментарі