Перейти до основного вмісту

 

«У ЗАПАЛЬНОМУ ТАНЦІ…» 



«У запальному танці…

Школа під Ратушею має одну давню добру традицію: вітати з перемогами наш тацювальний колектив, керує яким, без перебільшення, людина - легенда Яворова Микола Тимофійович Польшин. Не порушився усталений порядок і цьогоріч.

Днями на Сокальщині відбувся ІІ Міжнародний фестиваль – конкурс «Веселкова мрія», де учасники Народного танцювального колективу «Юність» у номінації «Хореографічне мистецтво» стали лауреатами ІІ премії (ІІ вікова категорія) та лауреатами І премії (ІІІ вікова категорія). Запальний танець з Яворового краю зірвав бурхливі оплески та завоював симпатію у глядача. Колоритні костюми, мелодійна музика та лірична постановка танцю справили незабутні враження на журі. Щиро вітаємо з перемогою, зичимо натхнення та творчих відкриттів.

Особливі слова подяки складаємо начальнику відділу освіти Яворівської міської ради Байді Володимирові Петровичу за допомогу в організації поїздки та директору Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Бамбуровій Оксані Остапівні за сприяння у вирішенні поточних проблем та підтримку молодих талантів.

Вітаємо керівника Народного танцювального колективу Польшина Миколу Тимофійовича та бажаємо йому творчих ідей й наполегливості у їх реалізації. 

Український народний танець – неповторний. Він несе у собі історичну пам'ять нашого народу та його перемоги.»



У запальному танці… Школа під Ратушею має одну давню добру традицію: вітати з перемогами наш тацювальний...

Опубліковано Яворівський ЗЗСО І- ІІІст 2 Понеділок, 10 травня 2021 р.









Джерело інформації:
Яворівський ЗЗСО І- ІІІст 2













 

Коментарі