Перейти до основного вмісту

 

СВЯТО ОБДАРОВАНОСТІ У ЯВОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ 


Сьогодні, 19 травня, у культурно – мистецькому центрі «Сокіл» м. Яворова вітали учнів та вчителів Яворівщини, які попри карантинні обмеження та дистанційне навчання захистили честь Яворівського району.

Привітати та нагородити 25 талановитих учнів району прибули голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, начальник відділу освіти Яворівської міської ради Володимир Байда, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Яворівської, Новояворівської та Івано-Франківської ТГ Ярослава Кобиця.

Присутні привітали учнів та вчителів, подякували за їхню працю та вагомий внесок у розвиток освіти Яворівського району.

Піднятися на вершину слави допомогли здібним учням як особистісні якості, зокрема наполегливість, жага до знань, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців справи, талановитих вчителів нашого краю.

Голова райдержадміністрації та голова районної ради долучились до нагородження юних талантів Яворівщини та нагородили учнів грамотами й цінними подарунками.

«Дорогі діти! Щиро вітаю вас, дякую за те, що в нелегких випробовуваннях вибороли перемогу, утвердив невтомну працю свого наставника-вчителя. Бажаю вам по житті перемог, щоб це був початок вашого успіху, а вчителям дякую за нелегку працю» - наголошує Ярослав Коминський.

«Завдяки здобуткам і перемогам цих юних талантів Яворівщину знають не лише на теренах Львівської області, а й на всеукраїнському рівні», – зазначив Микола Романюк. – «Ми і надалі, спільною командою владних структур, педагогічних колективів, будемо докладати зусилля для того, щоб наші діти розвивалися і підкоряли нові вершини».



Свято обдарованості у Яворівській громаді!

Сьогодні, 19 травня 2021 року, у культурно – мистецькому центрі «Сокіл» міста Яворова вітали талановитих, розумних, мрійливих та красивих школярів Яворівської громади та педагогів, які навчають, керівників ЗЗСО. Цьогоріч вперше нагородили тих учнів, які отримали І місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Covid – 19 вніс свої зміни: усі олімпіади ІІ етапу відбувалися на платформі Zoom, крім англійської мови, трудового навчання, а ІІІ етап було скасовано з усіх предметів, окрім інформатики. Нагороду отримали і переможців дистанційного ІІІ (обласного) етапу конкурсу імені Тараса Шевченка, і учні, які захищали науково - дослідницькі роботи МАН України. На святі радо вітали присутніх Грабовський Ігор Андрійович, Яворівський міський голова, Байда Володимир Петрович, начальник відділу освіти, та Кобиця Ярослава Степанівна, голова об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Яворівської, Новояворівської та Івано – Франківської селищної територіальних громад. Наші досягнення: 

Яворівська гімназія імені Осипа Маковея Тишик Вікторія, учениця 10 класу, І місце з української мови та літератури (учитель Коломієць Галина Іванівна); Ковалик Владислав, учень 9 класу, І місце з англійської мови (учитель Комісар Ірина Василівна); Кайдер Анна, учениця 10 класу, І місце з англійської мови (учитель Винар Леся Володимирівна); Ковтун Софія, учениця 11 класу, І місце з англійської (учитель Винар Леся Володимирівна); Теличко Василина, учениця 10 класу, І місце з правознавства (учитель Запотічна Наталія Федорівна); Сичак Софія, учениця 8 класу, І місце з біології (учитель Бачало Оксана Романівна); Карпа Богдан, учень 10 класу, І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук». Працював над темою «Системи рекурентних послідовностей і поширення інфекцій» у секції математичного моделювання (учитель Карпа Ярослав Михайлович). 

Яворівський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №2: Василишин Дмитро, учень 10 класу, І місце з інформатики та інформаційних технологій, ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської інтернет – олімпіади з інформаційних технологій (учитель Манько Надія Миколаївна); Лесяк Христина, учениця 11 класу, І місце з інформаційних технологій, ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської інтернет – олімпіади з інформаційних технологій (учитель Манько Надія Миколаївна); Мурин Олег, учень 10 класу, І місце з інформатики (учитель Манько Андрій Іванович); Гук Наталія, учениця 9 класу, І місце з трудового навчання (учитель Здебська Леся Михайлівна); Бамбурова Вікторія, учениця 10 класу, І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук» - «Дотик природи», ІІІ місце у Всеукраїнському (ІV етапі) цього ж конкурсу (учитель Мурин Лариса Іванівна); Хомік Марія, учениця 11 класу, ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук» - «Дотик природи» (учитель Мурин Лариса Іванівна). 

Наконечнянський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів: Левицька Мар’яна, учениця 8 класу, І місце з математики, хімії (учителі: Копитко Світлана Михайлівна та Вовк Зоряна Миронівна); Трофимов Володимир, учень 9 класу, І місце з математики (учитель Гула Ольга Романівна); Дутко Максим, учень 9 класу, І місце з правознавства (учитель Лесяк Ольга Василівна). 

Середкевицький заклад загальної середньої освіти І– ІІІ ступенів: Дукаль Вероніка, учениця 9 класу, І місце з історії, правознавства (учителі: Хомутник Любов Федорівна та Завадка Михайло Михайлович); Шелемех Марія - Аліна, учениця 11 класу, І місце з правознавства (учитель Завадка Михайло Михайлович). 

Краковецький заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені Романа Шухевича: Байдала Олеся, учениця 11 класу, І місце з української мови та літератури, біології (учителі: Адамко Іванна Михайлівна та Гангур Світлана Мар’янівна). 

Яворівського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка: Панченко Денис, учень 11 класу, І місце з хімії (учитель Ремешило Ігор Петрович). 

Завадівський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Кріль Марія, учениця 11 класу, І місце з трудового навчання (майстер виробничого навчання Новояворівського навчально – виробничого комбінату Новояворівської міської ради Герасімова Галина Ярославівна). 

Вороблячинський заклад загальної середньої освіти І – ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби: Гаврих Юрій, учень 8 класу, І місце з інформатики (учитель Клебан Василь Васильович); Товарянський Степан, учень 8 класу, ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської інтернет – олімпіади з інформаційних технологій, І місце з трудового навчання (учителі: Клебан Василь Васильович та Якимець Володимир Ярославович). 

Чернилявський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені Теодора Перуна: Тиндик Діана, учениця 7 класу, ІІІ місце у дистанційному ІІІ (обласному) етапі ХІ Міжнародного мовно – літературному конкурсі імені Тараса Шевченка (учитель Гарбуз Галина Дмитрівна). 

Нагачівський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів: Суровик Христина, учениця 9 класу, І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково дослідницьких робіт учнів – членів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді», секція української літератури (учитель Тимончак Ганна Дмитрівна). 

Моржин Наталію Романівну, директора Яворівської гімназії імені Осипа Маковея, Бамбурову Оксану Остапівну, директора Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №2, Бугійчик Марію Богданівну, директора Наконечнянського ЗЗСО І – ІІІ ступенів, Ферцович Марію Степанівну, директора Середкевицького ЗЗСО І – ІІІ ступенів, Кропивницького Мирослава Степановича, директора Краковецького ЗЗСО І – ІІІ ступенів імені Романа Шухевича, Вдовенко Наталію Іванівну, директора Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка, Барана Ігоря Івановича, виконувача обов’язків директора Завадівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів, Клебана Василя Васильовича, директора Вороблячинського ЗЗСО І – ІІ ступенів імені Героя України Віталія Коцюби, Гарбуза Юрія В’ячеславовича, директора Чернилявського ЗЗСО І – ІІІ ступенів імені Теодора Перуна, Труняка Сергія Віталійовича, директора Нагачівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів - нагороджено грамотою Яворівської міської ради за досягнуті успіхи у роботі з обдарованими учнями. 

Привітати та нагородити гордість Яворівської громади прийшли голова Яворівської районної ради Микола Романюк та голова Яворівської районної адміністрації Ярослав Коминський. Переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів наукових товариств КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді»: Карпа Богдан, Василишин Дмитро, Бамбурова Вікторія, Суровик Христина, Тиндик Діана отримали нагороди з рук перших осіб району. Для учителів та керівників ЗЗСО чудові подарунки підготувала Ярослава Кобиця: квіти та футболки із святковим логотипом. Дякуємо, Ярославо Степанівно, що завжди творчо і вишукано підходите до привітань! 

Талановито і мелодійно прозвучали пісні: Вставай, сонце», слова і музика А. Підлужного; «Покликання», слова Надії Дацко та Лесі Білань, музика Людмила Чешерової, у виконанні учительського ансамблю «Унісон» із Яворівської гімназії імені Осипа Маковея (керівник Марія Горох). Надбання розуму не вкрасти, не спалити І знищити не зможе буревій. Знання – це капітал, який допомагає жити . Це сіль життя, це здійснення всіх мрій! 

Марія Пономарьова, 
фахівець відділу освіти




Відео - за посиланням


Коментарі