Перейти до основного вмісту

 

СОТА ВЕСНА МАРІЇ САВЧЕНКО З МОСТИСЬК


«Сота весна Марії Савченко з Мостиськ.

Цієї гарної сонячної весняної пори свій сотий день народження відзначила наша землячка, мостичанка Савченко Марія Петрівна. Привітати із 100-річним ювілеєм до оселі довгожительки прийшли представники міської влади, соціальних служб, працівники культури. Без сумніву, таке свято заслуговує особливої уваги.

«Шановна Маріє Петрівно! Від усієї громади, від міського голови Мирослави Пельц, прийміть найщиріші побажання Божої ласки та міцного здоров’я. Щоб Ви своїми роками та життєвим досвідом ще довго радували своїх рідних. Добра, тепла і усіляких гараздів вам, сили, благополуччя», – з такими словами звернувся до ювілярки депутат Мостиської міської ради Павло Осипов, вручив ювілейну грамоту, подарунки та квіти. Побажала міцного здоров’я, благополуччя і добра, тепла, уваги і родинного затишку та передала презенти довгожительці директор територіального центру соціального обслуговування Любов Марко. 

«У цей святковий день набираємо повні пригорщі найщиріших привітань, засіваємо ними Ваші життєві дороги і щиро зичимо міцного здоров’я та великого людського щастя. Хай Бог обдаровує усілякими гараздами, а ангельські хори співають многая літа благополуччя і добра, тепла, уваги і родинного затишку, щоб кожного дня доля стелила до ніг стежину добра, пошани та любові», – вітала ювілярку директор Мостиського Народного дому М. Косаревська разом з народним жіночим вокальним ансамблем «Намисто» (кер. С. Хоміць) Сльози зявлялися на очах у ювілярки,коли звучали для неї пісні «Літа минають», «Журавлині надії».

Прожити 100 років, значить прожити цілий вік. Багато привітань, квітів та подарунків отримала Марія Петрівна в цей день, ділилася спогадами з присутніми. Вона народилася у далекій Рязанській області, приїхала сюди за чоловіком. Не була на керівних посадах, 16 років пропрацювала на залізниці. Завжди любила працювати на землі, вирощувати квіти. Доки були сили, її руки не знали спокою. Виховала двох дітей. Сьогодні вони опікуються її старістю. 

То ж, шановна Маріє Петрівно, міцного Вам здоров’я, душевного спокою і бажаємо ще довго зустрічати свої життєві весни».













Джерело інформації:





















Коментарі