Перейти до основного вмісту

 

НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ, ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ!

«Вчора, у завершальний день Великодніх святкувань, творчий колектив ПК «Кристал» мав особливу місію і честь привітати зі святами, підтримати бойовий дух, надихнути на нові подвиги і подякувати за мужність та відвагу військовослужбовців 53-механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, які декілька днів тому повернулися з зони ООС і зараз перебувають на Яворівському полігоні, у міжнародному центрі миротворчості та безпеки. Концерт - вітання був надзвичайно теплим, щирим, і зворушливим до сліз, коли звучали пісні про маму, про кохану, про біль втрати рідної людини... Емоціі розривали нас зсередини, адже просто неба перед нами - особливі глядачі: мужні, відважні, стримані, трохи втомлені, але вольові та безстрашні чоловіки - ті що оберігають мирне небо і кордони рідної землі... Серед них, у таких же польових камуфляжах були й молоді жінки - і для них лунали особливі слова вдячності, особливі пісні та оплекски.


Військові дарували нам квіти, а дівчата у відповідь запрошували захисників до танцю. Фото на згадку, дружні обійми, прості слова вдячності навзаєм - атмосфера справжнього українського духу та гордості за наших військових.

На завершення цієї незабутньої зустрічі ми вручили військовим великодній подарунок - домашні пасочки та крашанки, а також стилізовану сувенірну писанку. Низький уклін Вам, захисники України! Обов’язково приїдемо до Вас ще і ще, бо це для нас - за честь! 

Концерт організували: 

Відділ культури, молоді та спорту Новояворівськоі міської ради та Палац культури «Кристал». 

Більше фото - за посиланням

💙💛🌺💙💛🌺💙💛🌺💙💛🌺💙💛 Сьогодні, у завершальний день Великодніх святкувань, творчий колектив ПК «Кристал» мав особливу місію і...

Опубліковано Палац культури "Kристал" м.Новояворівськ Вівторок, 4 травня 2021 р.





Джерело інформації:


























Коментарі