Перейти до основного вмісту

 

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АНДРЕЙ ШЕПТИЦЬКИЙ - ЦЕ УКРАЇНА: БУДІВНИЧИЙ, КНЯЗЬ, ЛІДЕР» (НОВОЯВОРІВСЬКА ГРОМАДА)

#АНДРЕЙ_ШЕПТИЦЬКИЙ - духовний провідник, лідер української нації, приклад для наслідування! Сьогодні кожне небайдуже християнське серце може без перешкод зануритись у Його Послання і Молитви та зачерпнути мудрість для очищення своєї душі!

Під час проведення І етапу науково-практичної конференції "АНДРЕЙ ШЕПТИЦЬКИЙ- ЦЕ УКРАЇНА: БУДІВНИЧИЙ, КНЯЗЬ, ЛІДЕР" ми торкнулися найбільшого скарбу, який митрополит Андрей залишив у спадок нам, його нащадкам, - скарбу непідвладного рокам, віянням, різним діянням. Завдяки нашим учням та педагогам, які натхненно працювали науковцями, змогли в широкому діапазоні представити діяльність Владики Андрея!

Захід відбувся 18 травня у Новояворівському краєзнавчому музеї - у Міжнародний День Музеїв, у місці, де відчувається атмосфера справжнього свята. Дякуємо за це Лесі Більській - Косик та Галині Рось.

Глядачі насолоджувалися величними творами у виконанні Заслуженої артистки України - Марії Шот та тріо скрипальок "Дольче Віо" у складі: Любові Галай, Ірини Сичак та Марії Галай.

Усе відбулося на одному подиху, адже урочисту академію ми розпочали з молитви та благословення отця Мар'яна з храму святих апостолів Петра і Павла м. Новояворівська.

Члени журі: Іванна Попик Володимир Синенький Михайло Дорош, Наталія Слобода Надія Королевич Леся Більська-Косик Тетяня Юр працювали плідно та злагоджено, прислухалися до кожного слова учасників,адже у них була мета - відзначити неймовірні доробки дітей.

Підвести підсумки, нагородити педагогів, переможців та учасників науково-практичної конференції завітав Новояворівський міський голова - Володимир Мацелюх, який висловив усім слова вдячності за гідне вшанування пам'яті будівничого української держави - митрополита Андрея Шептицького.

Представляти Новояворівську громаду на районному рівні будуть наші Переможці:

Дипломом І ступеня нагороджено - Софію Тиндик, Бердихівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів,учитель-консультант- Романець Леся.

Дипломом ІІ ступеня нагороджено - Вольдюшкіну Анастасія, Новояворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів номер 1, учитель-консультант- Кушнір Ірина.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено - Заблоцьку Галину, Кам'янобрідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені П.Андрусіва,учитель-консультант- Мацерук Світлана.

Зичимо успіху та рясних Божих благословінь учасникам ІІ етапу конференції.

Любімо усім гарячим серцем та душею землю, даровану нам Богом,любімо один одного і тим сповняймо заповіт Великого Митрополита, світоча церкви і патріота України!


























Джерело інформації:


















Коментарі