Перейти до основного вмісту

 

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА: МІНІ-ТУРНІР З ФУТБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ ГЕРОЇВ

Вчора, 22 травня 2021 року, в Івано-Франківській територіальній громаді відбувся міні-турнір з футболу, присвячений Дню Героїв на стадіоні с. Бірки. Участь взяли 3 команди:
  • «Легіон» с. Бірки (Руслан Костюк, Rostyk Chernetsky);
  • «Українці разом» м. Львів Федерація футболу учасників АТО (Василь Корпан);
  • «Стрілець» с. Страдч (Тарас Галан).
Серед учасників – воїни АТО, добровольці та волонтери. Спільне виконання Гімну України лунало так велично, хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв, які полягли за незалежність нашої неньки-України. Також згадали і про 160 річницю від дня перепоховання нашого пророка Тараса Шевченка і спільно виконали «Реве та стогне». Приємно, що незважаючи на дощ, прийшли підтримати учасників і наша молодь, яка грала у футбол поруч. Також присутнім був і депутат Івано-Франківська селищної ради Ростислав Чернецький.

Від імені голови Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун присутніх привітала начальник Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Наталія Лялюк.
 
Свято Героїв – день вшанування тих, хто поклав своє життя за Українську Незалежність, хто боровся і бореться за нашу свободу.

Завдяки подвигу наших співвітчизників - лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, воїнів УПА, а сьогодні – Героїв Небесної Сотні та бійців АТО – Україна здобула і відстоює омріяну Незалежність. 

День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Перемогу і 1 місце здобула команда «Легіон» с. Бірки, 2 місце – команда «Стрілець» с. Страдч, 3 місце – команда «Українці разом» м. Львів.

Команди отримали кубки та у подарунок-футбольні м’ячі.

У цей день бажаємо кожному, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода. Добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили і слави!

Організатори: Івано-Франківська селищна рада, відділ освіти, культури, молоді та спорту (фахівець з питань молоді та спорту Руслан Костюк) 

Ведуча: Тетяна Лин головний спеціаліст відділу.

Дякуємо усім нашим спонсорам, Тарас Кріль – голова ФК «Янів», депутат Івано-Франківської селищної ради.



























Коментарі