Перейти до основного вмісту

 

З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ


Праця – це частина нашого життя. В офісі та на виробництві, у будь-якій сфері ми прагнемо до того, щоб працювати було безпечно.

Сьогодні нам усім доводиться переживати складний час. Кожен із нас, повинен замислитись, наскільки відповідальним має бути той, хто щодня виходить на роботу.

Сьогодні, 28 квітня, за сумлінне виконання службових обов’язків, а також з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк та голова Яворівської ТГ Ігор Грабовський нагородили працівників, які відповідають за охорону праці на підприємствах Яворівського району.

«Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві – це запорука збереження здоров’я та життя працівників. Тож вітаю роботодавців, працівників із Всесвітнім днем охорони праці і хочу побажати повного комфорту на робочому місці, приємної атмосфери і дружного колективу, в якому всі дотримуються правила безпеки і піклуються про здоров’я один одного.

У цей день усім працівникам та роботодавцям бажаю  міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії і наснаги до праці, здійснення усіх найзаповітніших задумів. Нехай ваші далекоглядні плани знаходять розуміння і підтримку в серцях людей, а ваша життєва енергія та мудрість  примножують трудові здобутки нашої країни», - наголосив Микола Романюк.
























Джерела інформації:


















Коментарі