Перейти до основного вмісту

 

ЯВОРІВЩИНІ ПРЕДСТАВИЛИ ПРИЗНАЧЕНОГО НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ЯВОРІВСЬКОЇ РДА ЯРОСЛАВА КОМИНСЬКОГО


Сьогодні, 20 квітня, в сесійному залі районної ради заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко представив представникам засобів масової інформації та громадкості, головам міських, селищних, сільських рад, колективу райдержадміністрації, керівникам територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, Народним депутатам призначеного на посаду голови Яворівської районної державної адміністрації Коминського Ярослава Григоровича. В рамках урочистого представлення Іван Собко зачитав Розпорядження Президента України Володимира Зеленського про призначення Коминського Ярослава Григоровича головою Яворівської районної державної адміністрації та привітав новообраного голову, й наголосив на головних завданнях та побажав плідної праці.

Ярослав Коминський подякував за довіру Президенту України, голові Львівської обласної державної адміністрації Максиму Козицькому та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян розвивати Яворівський район.

«Доброго дня! Найперше хочу подякувати за таку високу довіру. З відповідальність приступаю до покладених на мене обов'язків і докладу усіх зусиль, аби громада відчула позитивні зміни. Це не простий для нас час. Час пандемії, час викликів і великої тривоги, час боротьби. Але також це час об'єднуватись, ставати кращими, час змін. Впевнений, що спільними зусиллями нам усе вдасться. Спільно з нашою командою уважно вивчу стан справ в районі. Визначимо складні напрямки роботи, які потребують негайного вирішення. Я готовий до спілкування та взаємодії. Разом сила!» - говорить Ярослав Коминський.

Також з призначенням на одну з найвищих посад в районі Ярослава Коминського привітали народні Депутати України Ростислав Тістик та Павло Бакунець, громадський діяч, правнук Івана Франка Петро Галущак, Отець Роман Галамай, заступник голови Яворівської районної ради Володимир Горбацьо.

Всі бажали успіхів у подальшій роботі, наголосивши на важливості співпраці нового голови районної державної адміністрації з депутатським корпусом, головами територіальних громад, громадкістю заручившись підтримкою яких, вдасться розвивати район.

Нагадаємо відповідне розпорядження Президента України № 453/2021-рп від 14 квітня 2021 року.




















Коментарі