Перейти до основного вмісту

 

ВЕЛИКОДНІ ПОДАРУНКИ СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ І ПОМЕРЛИХ ГЕРОЇВ ЯВОРІВЩИНИ


28 квітня напередодні Великодніх свят, перший заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Зоряна Мірило, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, голова Новояворівської ОТГ Володимир Мацелюх, привітали родини загиблих Героїв Новояворівської ТГ з прийдешніми Великодніми святами та вручили пасхальні подарунки.

Рідні загиблих отримали привітання зі святами, керівництво району побажали міцного здоров’я, спокою в серцях, Божого благословення, а також подяку за те, що виховали своїх синів справжніми патріотами України.

«Ми не порушуємо вже встановленої доброї традиції — напередодні усіх великих свят кликати вас у гості.  І сьогодні я надзвичайно радий вас всіх бачити, радий, що маю можливість вас привітати з Великодніми святами», - зазначив у своєму вітальному слові Володимир Мацелюх. – «Напередодні Воскресіння Христового бажаю всім вам, вашим рідним добра і здоров’я, затишку і спокою. Нехай у ваших серцях більше ніколи не буде смутку і печалі. Ми всі разом найщирішими словами подяки у Поминальні дні згадаємо всіх Героїв, всіх дорогих нам людей, яких забрала війна, які поклали голови за наш з вами мирний світлий день. Ми всі хочемо миру і добра нашій країні. Нехай Великдень допоможе, щоб збулися ці мрії».

Під час зустрічі із рідними загиблих керівництво району поцікавилися їхнім матеріальним становищем та проблемами, які постають перед ними в умовах складного сьогодення. Спілкуючись керівництво запевнило, що у своїй роботі і надалі сприятиме вирішенню проблемних питань всіх сімей загиблих.

































Джерела інформації:


































Коментарі