Перейти до основного вмісту

 

СИСТЕМА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я МАЄ БУТИ ЕФЕКТИВНОЮ І ПРОЗОРОЮ ЯК ДЛЯ КЕРІВНИКІВ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ, ТАК І ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ», - ВОЛОДИМИР ДЗЮНЬКА


Вчора, 5 квітня 2021 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Володимира Дзюньки, голови районної ради Миколи Романюка та керівника апарату райдержадміністрації Ірини Кравчук відбулась нарада з керівниками комунальних закладів охорони здоров’я Яворівського району.

Під час наради обговорили кількість одержаних пакетів від НЗСУ й фінансування, стан проходження вакцинації у закладах медицини та проблемні питання, які виникають в процесі роботи.

Також під час наради обговорили заходи з протидії поширенню гострої респіраторної вірусної хвороби COVID-19 та їх дотримання, хід проведення кампанії вакцинації на території Яворівського.

«Ми зібралися, щоб усі розуміли, що є єдина позиція наших керівників. Система охорони здоров’я має бути ефективною, зрозумілою і прозорою як для керівників медичних закладів, так і для пацієнтів» - говорить Володимир Дзюнька.

Крім того, учасники наради мали змогу поставити питання один одному, поспілкуватися між собою та обмінятися досвідом, який сприятиме підвищенню рівня системи охорони здоров’я на теренах Яворового краю.













Джерело інформації:
























Коментарі