Перейти до основного вмісту


СУЧАСНИЙ СТАДІОН ЦЬОГОРІЧ З’ЯВИТЬСЯ У ЯВОРОВІ 



На стадіоні імені Євгена Смука у Яворові у 2021 році відремонтують трибуни для глядачів та облаштують легкоатлетичні доріжки. На це передбачені кошти Державного фонду регіонального розвитку в сумі 7 мільйонів.  

Стадіон споруджений понад 60 років тому. Поруч є сучасний волейбольно-баскетбольний майданчик та майданчик з наливним покриттям. Тож стадіон має всі шанси стати одним із центрів розвитку спортивного життя регіону. 

Сьогодні на Яворівщину навідались начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як та директор Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович. З головою Яворівської районної ради Миколою Романюком, його заступником Володимиром Горбацьом, першою заступницею голови Яворівської РДА Зоряною Мірило та міським головою Новояворівська Володимиром Мацелюхом обговорили проєкт капітального ремонту та запропонували певні корективи. 

Зовсім скоро, після визначення підрядника об’єкта, приступлять до виконання робіт.


















За повідомленням Яворівської районної ради:

Сьогодні, 9 квітня, відбулася робоча зустріч голови Яворівської районної ради Миколи Романюка з начальником управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Романом Хім’яком та директором Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадимом Климовичем.

Основні питання, які були обговорені під час зустрічі це – капітальний ремонт трибуни для глядачів на стадіоні імені Євгена Смука м. Яворова, а також – облаштування доріжок для легкої атлетики.

Участь у зустрічі взяли перший заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Зоряна Мірило, заступник голови районної ради Володимир Горбацьо, міський голова Новояворівська Володимир Мацелюх, спеціаліст відділу житлово-комунального господарства Яворівської міської ради Ярослав Вархоляк, який ознайомив присутніх з проєктом капітального ремонту трибун для глядачів на стадіоні імені Євгена Смука м. Яворова. 

Опісля всі присутні відвідали міський стадіон, де директор Михайло Грицан ознайомив всіх з матеріальною базою, розказав про проблеми та шляхи їх вирішення.

«Радий що спортивна інфраструктура покращується з кожним роком для того, щоб надати можливість кожному, хто любить спорт, ним займатися. Адже спорт – це запорука здоров’я нації та майбутнього нашої держави. Дякую за тісну співпрацю і подальшу результативну роботу з Управлінням молоді та спорту Львівської ОДА», – зазначив Микола Романюк.

«Новояворівська громада любить спорт і дбає про його розвиток. Адже, саме сучасні спортивні майданчики допоможуть зробити заняття якіснішими та привабливішими для місцевої молоді», – наголошує Володимир Мацелюх, який спільно з начальником управління молоді та спорту Львівської ОДА Романом Хім’яком проінспектували хід будівництва спортивних майданчиків на території Новояворівської ТГ.

Зокрема, побували у смт Шкло, де споруджують спортивний майданчик зі штучним покриттям, Новояворівській ЗОШ №3 – спортивний майданчик з наливним покриттям та ФОК «СТАРТ» - спортивний майданчик зі штучним покриттям.













Джерела інформації:






















Коментарі