Перейти до основного вмісту


РОДИНИ ГЕРОЇВ ЯВОРІВЩИНИ ПРИВІТАЛИ З ВЕЛИКОДНІМИ СВЯТАМИ ТА ВІДБУЛАСЯ АКЦІЯ «ВЕЛИКДЕНЬ ДЛЯ ГЕРОЇВ»


Світлий Великдень чекають усі. У такі дні оживає не лише природа, а й надія на добро, тепло, і радість вселяється у людську душу. Напередодні Великодніх свят, сьогодні, 28 квітня, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк та голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський зустрілись з родинами загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні.

Під час зустрічі очільники району поспілкувались з сім’ями, привітали з прийдешніми святами та подарували подарунки.

«Біль родин загиблих захисників – це спільний біль. А тому жодна родина не повинна залишитися поза увагою. Звісно, ніщо не здатне компенсувати страшної втрати близької людини, та найголовніше, що ми можемо зробити - це пам’ятати про подвиг загиблих Героїв та оточити теплом турботи їх рідних. Дякуємо вам за Героїв, всім вам добра і здоров’я, затишку і спокою» - говорить Ярослав Коминський.

«Ми не порушуємо вже встановленої доброї традиції - напередодні усіх великих свят кликати Вас у гості.  Хочу побажати всім Вам, Вашим діткам добра і здоров’я, затишку і спокою. Нехай у Ваших серцях більше ніколи не буде смутку і печалі. Ми всі разом найщирішими словами подяки згадуємо всіх Героїв, всіх дорогих нам людей, яких забрала війна, які поклали голови за наш з вами мирний світлий день. Хочу вкотре запевнити Вас,  ми ніколи не забудемо Ваших синів, чоловіків, батьків. Ми завжди допомагатимемо всім, вашим дітям, вашим родинам. Ми всі хочемо миру і добра нашій країні. Нехай Великдень допоможе, щоб збулися ці мрії», - зазначив Микола Романюк.
























Сьогодні, 28 квітня, у КМЦ "Сокіл" м. Яворова відбувалась всеукраїнська акція "Великдень для Героїв", яка започаткована 4 роки тому, родинами Героїв Небесної Сотні, в знак пам'яті тих, хто відав життя за наше з вами мирне небо над головою.

Участь в акції взяли родини загиблих Героїв АТО то Героїв Небесної Сотні, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський та працівники КМЦ "Сокіл".

Присутні розмальовували писанки та розвішали їх на дереві біля пам’ятника загиблим учасникам АТО та Героїв Небесної Сотні.

















































Джерела інформації:





















Коментарі