Перейти до основного вмісту

 

ПЕРША ВІДПРАВКА ПРИЗОВНИКІВ ВЕСНЯНОГО ПРИЗОВУ 2021 РОКУ НА ЯВОРІВЩИНІ


Сьогодні, 5 квітня, у місті Яворові відбулися проводи першої партії юнаків весняного призову з Яворівщини на строкової служби у Збройних силах України.

На початку урочистості отець Володимир благословив новобранців на щасливу дорогу та побажав з Божою ласкою та під покровом Матері Божої відбувати службу.

Привітали також юнаків перший заступник голови районної державної адміністрації Зоряна Мірило, голова районної ради Микола Романюк та військовий комісар Яворівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Мащак.

Звертаючись до майбутніх захисників очільники району побажали хлопцям міцного здоров’я, успіхів у майбутній службі, добросовісного виконання свого обов’язку та зазначили, що військова служба – це школа мужності, хоробрості й стійкості. Також подякували батькам за виховання синів гідними громадянами.

«Шановні хлопці. Шлях, який ви обрали сьогодні - це нелегке випробування, але я переконана, що ви пройдете його з честю й гідністю. Перед вами стоїть висока місія служити Україні та українському народові. Хочу висловити слова вдячності батькам та вашим рідним, які змогли виховати патріотів, українців, що вірять в державу та будуть служити захищаючи спокій та суверенітет нашої України. Вітаю вас з тією місією та бажаю легкої служби» - говорить Зоряна Мірило.

«Впевнений, що призовники цьогорічного весняного призову за час служби опанують військову справу, стануть гідними чоловіками та справжніми захисниками Вітчизни», - зазначив Микола Романюк.

Також на проводи у військовий комісаріат підтримати та побажати щасливої служби прийшли рідні хлопців.















Коментарі