Перейти до основного вмісту


ОЛІМПІЙСЬКИЙ КУТОЧОК ДЛЯ МОСТИСЬКОЇ ДЮСШ!


У межах проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський куточок», з ініціативи Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, Мостиській Дитячо-юнацькій спортивній школі було передано унікальну літературу на олімпійську та спортивну тематику для їхніх вихованців.


Це передання відбулося під час офіційного візиту голови Відділення НОК України Юрія Івановича Турянського до Мостиської міської ради та підписання угоди про взаємодію та партнерство між Відділенням НОК у Львівській області та Мостиської міської громади за участі міської голови міста Пельц Мирослави Степанівни, директора Мостиської Дитячо-юнацької спортивної школи Євгена Склярова та тренера місцевої футбольної команди Андрія Шагала.

«На сьогодні в нашій школі займається 170 учнів у трьох відділеннях: футбол, бокс та волейбол. Раніше ще був теніс та шахи. Звичайно, найпопулярнішим є футбол, а найкращі результати, мабуть, у боксі. Наші вихованці, виборюючи на місцевих чемпіонатах перемоги, їдуть у складі збірних області на Чемпіонати України. До прикладу, Андріана Кутович їздила у складі боксерської збірної області на Чемпіонат в Ужгород, де посіла високе 5 місце і виконала норматив Кандидата у майстри спорту. Також нещодавно у волейболі зробили змогу тренуватися не лише дівчатам, але знайшли тренера і створили і чоловічу команду. Ми працюємо, розвиваємося і раді, що наші майбутні чемпіони матимуть можливість вивчати історію олімпійського руху та його цінностей не тільки фізично, а й інтелектуально», – поділився директор Мостиської ДЮСШ Євген Скляров. Також він додав, що від початку року вихованці ДЮСШ взяли участь у 28 змаганнях та чемпіонатах з різних видів спорту, де посідали призові місця. «У нас є велике бажання для занять спортом, але, на жаль, не маємо своєї власної бази, де можна було б займатися. Тому раді, що хоча б поповнилася наша власна бібліотека завдяки вашому візиту!», – додав він.





Львівське регіональне Відділення НОК України підписало угоду про партнерство та співпрацю з Мостиською міською громадою!

7 квітня під час візиту голови Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області Юрія Івановича Турянського до міста Мостиська, відбулося урочисте підписання угоди про взаємодію та партнерство між Відділенням та міською громадою в особі міської голови Пельц Мирослави Степанівни.

«Ми хочемо, щоб ця угода не була лише на папері, а віримо та сподіваємося, що за цим буде стояти неабияка взаємодія. Мостиська міська громада вже має кілька таких точок дотику з Відділенням НОК України, адже на її території активно функціонує Мостиська Дитячо-юнацька спортивна школа, а також успішно розвинений футбол. Думаю, що тепер ми будемо ще активніше співпрацювати з вашою громадою», – зазначив голова Відділення Юрій Іванович Турянський.

Голова міської ради Мирослава Степанівна Пельц розповіла, що у їхньому місті якраз йде процес реконструкції футбольного стадіону, що є важливим стратегічним об’єктом у спортивному житті громади і додала: «Ми маємо дві гарні польські школи та дві українські, в яких є гарні спортзали, а також є наша ДЮСШ. Ми завжди проводимо багато змагань і раді, що разом з вами об’єднаємо зусилля задля розвитку масової фізичної культури та спорту, а також пропаганди олімпійських цінностей, збереження та примноження спортивних традицій».

Окрім цього, разом із директором Мостиської ДЮСШ Євгеном Скляровим та тренером місцевої футбольної команди Андрієм Шагалом на зустрічі було обговорено цікаві ідеї щодо розширення такої співпраці та реалізації програм розвитку фізичної культури та спорту в територіальній громаді, а також залучення до місцевих заходів представників спортивної громади Львівщини.

Нагадаємо, 20 лютого цього року Відділення НОК України у Львівській області підписало першу угоду про співпрацю з Трускавецькою  територіальною громадою в межах реалізації національної реформи децентралізації й на підставі Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Національним олімпійським комітетом України, що було підписано наприкінці листопада 2020 року в столиці України за участю С. Бубки та О. Корінного.




Олімпійський куточок для Мостиської ДЮСШ! У межах проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський...

Опубліковано Відділення НОК України у Львівській області Середа, 7 квітня 2021 р.

Львівське регіональне Відділення НОК України підписало угоду про партнерство та співпрацю з Мостиською міською...

Опубліковано Відділення НОК України у Львівській області Середа, 7 квітня 2021 р.





Джерело інформації:




























Коментарі