Перейти до основного вмісту

 

НОВА ТУРИСТИЧНА АТРАКЦІЯ НА ЯВОРІВЩИНІ!



24 квітня 2021 р. започатковано Парк ВІРА поблизу Чолгинського орнітологічного заказника.

Цей об’єкт став родзинкою, яка буде підсилювати туристичну привабливість Яворівщини та доповнювати сітку екскурсійних шляхів, які розроблені та функціонують в межах транскордонного Біосферний заповідник "Розточчя".

До висадки дерев на даній локації доєднались американські військові Task Force Raver із штату Вашингтон, які прибули на чергову ротацію в Міжнародний центр миротворчості та безпеки, керівний апарат Новояворівська ОТГ та свідомі і небайдужі мешканці громади. Хвойні дерева висаджені у формі #мандали.

Парк ВІРА - це Всеукраїнська Ініціатива Реновації Антропогенного впливу

Довідково: шкода довкіллю, а саме вирубка дерев та спустошення ґрунтів, була завдана через видобування сірки.


Новояворівська міська рада долучилась до Всеукраїнської акції з озеленення, висадивши 360 ялинок у новоствореному парку села Чолгині.

«Це перша масштабна акція в історії новоутвореної Новояворівської територіальної громади, а вже набрала статусу «Міжнародної», оскільки у ній взяли участь військовослужбовці США та військовослужбовці з Литви», - наголошує міський голова Володимир Мацелюх. - «Дякую кожному, адже нам вдалося зробити велику справу – створити ще одну зелену зону в нашій громаді».

Звертаємось до всіх мешканців громади та тих, хто відпочиває на даній території, з проханням берегти природу та цінувати проведену роботу.

































Нова туристична атракція на Яворівщині!

24 квітня 2021р започатковано Парк "ВІРА" поблизу Чолгинського орнітологічного заказника в рамках акції «Озеленення планети» #Greening_the_Planet Global initiative #озеленення_України

Парк "ВІРА" - це Всеукраїнська Ініціатива Реновації Антропогенного впливу.

Нагадаємо: шкода довкіллю, а саме вирубка дерев та спустошення ґрунтів, була завдана через видобування сірки.


Співробітники Яворівського національного природного парку в рамках акції «Озеленення планети» #Greening_the_Planet Global initiative #озеленення_України долучились до створення паркової зони поблизу Чолгинського орнітологічного заказника. 

З ініціативи громади, за підтримки  Добро.Дій,  ФЕКО, Новояворівської ОТГ, військовослужбовців з США та Литви висаджено 350 ялинок у формі мандали. В центрі символічно посаджені явори представниками громади, влади, громадських та благодійних організацій, волонтерів. 

Віримо, що спільними зусиллями ми зробимо нашу планету кращою.
































Джерела інформації:


























Коментарі