Перейти до основного вмісту

 

КЕРІВНИЦТВО ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СЕКТОРУ КРИМІНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Сьогодні, 19 квітня, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський та заступник голови районної ради Володимир Горбацьо привітали працівників сектору кримінальної поліції Яворівського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області з нагоди відзначення Дня працівників карного розшуку, а також за сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, ініціативу та наполегливість, досягнення значних успіхів у розкритті злочинів та боротьбі зі злочинністю нагородили грамотами та подарунками.

«Надзвичайно приємно сьогодні нагородити Вас, ви робите надзвичайно багато в цій нелегкій і небезпечній сфері, адже ви по-справжньому віддані своїй справі. Бажаю вам витримки, здоров’я, успіхів та благополуччя! Миру і злагоди Вам та Вашим родинам!» - говорить Ярослав Коминський.

Висловити вдячність та привітати працівників сектору кримінальної поліції Яворівського району, також прибули перший заступник голови районної державної адміністрації Зоряна Мірило та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук.

Нагадаємо, щорічно 15 квітня в Україні відзначається професійне свято - День працівників кримінального розшуку.






Коментарі