Перейти до основного вмісту

 

ЗИМОВИЙ ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ (ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ТГ)


«От і завершився (22.03.2021) Перший в історії Івано-Франківської ТГ, двохмісячний Мегаінтригуючий та захоплюючий марафон під назвою «Зимовий чемпіонат з міні-футболу»!

В змаганнях взяли участь 16 футбольних колективів,які боролися за звання чемпіона на чотирьох майданчиках,а саме в Івано-Франкове, Карачинові, Ясниськах та Бірках!

Так-як зима цього року видалася доволі екстремальною, і погодні умови аж ніяк не сприяли футболу то прийшлося і змерзнути і змокнути і тони снігу винести з майданчиків, проте для справжніх любителів футболу погода ніколи не стає на заваді,що зайвий раз підтвердив наш турнір, де всі команди достойно пройшли дистанцію від першого до останнього туру!

Турнірна таблиця змінювалася «як погода у Львові», спочатку лідирували одні команди потім інші,але в кінцевому результаті переміг досвід та професіоналізм команди «Розточчя» Жорниська, другою стала молода та амбітна «ФК Ямельня», і замкнув трійку призерів стабільний та прагматичний «ФК Страдч»!

В номінаціях було визнано кращими гравцями таких футболістів:
Кращий нападаючий Ярослав Майор Жорниська
Кращий захисник Лісогорський Михайло Страдч
Кращий воротар Довгань Остап Ямельня
Кращий ветеран Городний Василь Лозина
Кращий молодий гравець Скалоцький Віталій Зелів
Кращий арбітр Іван Фединяк та Лещишин Степан
Кращий ведучий Богдан Шах

Також на загальному нагородженні було вручено подяки за вагомий внесок в започаткування розвитку футболу в Нашій новій громаді представникам депутатського корпусу Тарас Кріль та Yura Balandiukh, які є також одними з ідеологів даної ініціативи!

Не пропустили і ювілярів, також за плідну працю в розвитку футболу та з нагоди 50-річчя було вручено подяку Лещишину Степану!

Висловлюємо подяку за взаєморозуміння всім представникам команд,які працювали над організацією чемпіонату, а також дякуємо голові громади Ірина Перун, за надання дозволу користування майданчиками і тим самим за сприяння в розвитку здорового, спортивного та патріотичного духу в громаді!

Дякуємо Господу Богу, за те що ввесь турнір пройшов без особливих інцидентів та травм!

Хай живе та розвивається футбол!

Слава Україні!», - відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради (Тарас Галан).































Джерела інформації:




























Коментарі