Перейти до основного вмісту

 

ЗАВЕРШИВСЯ V РАЙОННИЙ ТУРНІР З ШАШОК ПАМ’ЯТІ НОВІТНІХ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ 


Сьогодні, 14 березня, в с. Мужиловичі завершився V районний турнір з шашок-64 пам'яті новітніх Героїв України, участь в якому взяли 41 учасник, 16 - в групі А (дорослі) та 25 - в групі Б (юнаки та дівчата).

На відкритті турніру та нагородженні були присутні перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Зоряна Мірило, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх, депутат районної ради Ігор Самардак, Сергій Задорожний, депутат Новояворівської ТГ Володимир Карпа. 

Розпочався турнір з виконання державного Гімну України, опісля присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх Героїв України.

«Пишаюсь, що в нас є люди,  які сприяють розвитку патріотизму та утвердження українського духу на теренах Яворівщини. Ми пам’ятаємо свох Героїв та дякуємо вам, що завжди вшановуєте пам’ять про них» - говорить Зоряна Мірило.

"Мені приємно, що цього року це вже другий патріотичний турнір з шашок, і п'ятий рік поспіль в с. Мужиловичі пам'яті Новітніх Героїв. Відмічу, що Яворівська районна державна адміністрація спільно з районною радою підтримує і організовує такі спортивні і патріотичні традиції та приділяє велику увагу, адже сьогодні, як ніколи, молодь повинна бути міцна і духом, і тілом, і мудрістю" - говорить керівник апарату Ірина Кравчук.

Призові місця вибороли:

Група А
🥇Кунець Юрій -  14 очок
🥈Щегольський Василь -  13 очок
🥉Попович Ярослав -  12очок 

Група Б (юнаки)
🥇Квасняк Максим 
🥈Тістечок Юрій
🥉Щегольський Іван 

Група Б (дівчата)
🥇Іванюк Анна
🥈Лин Надія
🥉Логін Марія

Наймолодший та найстарший учасники турніру:
Лесько Михайло - 75 років;
Рондяк Роман - 6 років,

які були нагороджені грамотами та медалями, а також всіх учасники групи Б отримали солодкі призи від громади Мужилович! 

Хочемо особливо відзначити переможця дорослого турніру і дитячого тренера Кунця Юрія, завдяки якому шашки на Яворівщині набирають високої популярності серед дорослих та молоді.

Саме такими хорошими традиціями - проведенням турнірів, чемпіонатів та інших спортивно-культурних заходів ми закарбуємо в пам’яті наших Героїв, особливо молодого підростаючого покоління.

Чекаємо на майбутні шашкові турніри!

Посилання на турнір серед дорослих










 










































Джерела інформації:
































Коментарі