Перейти до основного вмісту

 

ВКОТРЕ ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО МЕШКАНЦІВ ЯВОРОВОГО КРАЮ!


Сьогодні, 29 березня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Зоряни Мірило, за участю заступника голови районної державної адміністрації Володимира Дзюньки, керівника апарату Ірини Кравчук, в.о. директора КНП ЯРР Львівської області «Новояворівської лікарні ім..Юрія Липи Григорія Мороза, в.о. директора КНП ЯРР ЛО", Яворівської центральної районної лікарні" Богдана Писика та головного спеціаліста з питань цивільного захисту та оборонної роботи відділу архітектури та містобудування, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Івана Бабія відбулась екстрена нарада щодо врегулювання ситуації в районі у випадку збільшення кількості захворювання.

«Сьогодні, ситуація вкрай важка, хворі надходять. Сказати, про те, що місць в Новояворівській лікарні немає не можу, але кожен день все більше хворих. Ми готуємось до гіршої ситуації, маємо ще 8 місць в дитячому відділенні. Як тільки буде гостра потреба, згідно з розпорядженнями, ми переведемо хворих з дитячого відділення у Яворівську центральну районну лікарню. Дякувати богу кисню вистачає, ситуація під контролем, сподіваємось на спад захворюваності та покращення ситуації» - наголошує Григорій Мороз.

Своєю чергою, Богдан Писик наголосив, при гострій потребі вони готові приймати у своїм дитячому відділенні та надавати допомогу дітям.

Вкотре звертаємось до мешканців Яворового краю, не будьте такими байдужими. Кожного дня ми маємо нові дані щодо захворілих і поки їх кількість не зменшується. Дотримуйтеся вимог карантину. Бережіть себе та здоров’я своїх близьких. Тільки спільними зусиллями нам вдасться побороти цю хворобу.










Джерело інформації:































Коментарі