Перейти до основного вмісту

 

У ГРОМАДАХ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПРАЦЮЮТЬ КОМІСІЇ ПО БОРОТЬБІ З НЕЛЕГАЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ


Сьогодні, 25 березня 2021 року, під керівництвом першого заступника голови Яворівської районної державної адміністрації Зоряни Мірило та голови Яворівської районної ради Миколи Романюка відбулась засідання координаційна рада щодо з питань виявлення та припинення незаконної діяльності пов’язаної з обігом підакцизних товарів, гральним бізнесом, вирубки обігу деревини, виявлення та ліквідації нелегальних лісопильних об’єктів, нелегальних АЗС та протидії незаконного обігу пального, законності видобутку природних ресурсів (піску, тощо) на території району.

Участь у засіданні координаційної ради взяли заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, заступник голови районної ради Володимир Горбацьо, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та інфраструктури райдержадміністрації,  секретар координаційної ради Галина Прядко, начальник відділу правового забезпечення та запобігання корупції апарату райдержадміністрації Віра Доскоч, головний спеціаліст сектору цивільного  захисту райдержадміністрації Іван Бабій, начальник Яворівського районного відділу поліції ГУ НП  у Львівській області Лисяк А.В, заступник начальника Яворівського РВ УСБУ у Львівській області Ростислав Лин, начальник  Яворівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Іванчишин Руслан та начальник Яворівської державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області Петро Шот.

Під час засідання розглянули питання про забезпечення функціонування робочих груп, щодо виявлення та ліквідації нелегальних АЗС на території району; з перевірки законності видобутку природних ресурсів (піску, тощо) на території району; з виявлення та ліквідації нелегальних лісопильних об’єктів та про створення робочої групи для виявлення та припинення незаконної діяльності пов’язаної з обігом підакцизних товарів, об’єктів грального бізнесу, вирубки та обігу деревини всупереч вимогам чинного законодавства.

Учасники засідання відмітили, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян у 2021 році.

Зоряна Мірило наголосила, що варто покращувати роботу задля реальної результативності, зокрема щодо виявлення та профілактики порушення чинного законодавства.

За результатами засідання прийняли рішення посилити протидію нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в районі, а також створити спільну робочу групу за участі представників правоохоронних та що контролюють органів.

На завершення перший заступник голови районної державної адміністрації Зоряна Мірило закликала відповідально поставитись до карантинних обмежень, прийнятих обласною комісією ТЕБ і НС.

«Ми повинні забезпечити всі заходи безпеки тих умов, які викладенні рішенням і в протоколі обласної комісії ТЕБ і НС. Ми зобов’язані зробити все, щоб знизити ризик інфікування коронавірусною інфекцією. Якщо ми будемо дотримуватись цих дуже простих правил, повірте, ми теж побачимо зовсім інші цифри, і послаблення карантину відбудеться», - говорить Зоряна Мірило.

«Дякую за розуміння, що ми такі є, що ми разом і тільки спільними зусиллями доб’ємося хороших результатів», - говорить Микола Романюк.


















Джерело інформації:


































Коментарі