Перейти до основного вмісту

 

ПОКАЗОВЕ ПОЖЕЖНО-ТАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ (М. СУДОВА ВИШНЯ)


На Львівщині  проведено збори керівного складу підрозділів цивільного захисту  органів виконавчої влади Мостиської, Судовишнянської міської ради та Шегинівської сільської ради, а також з головами Рава-Руської, Жовківської міських рад, Куликівської та Добросинської селищних рад з питань організації та здійснення заходів цивільного захисту і завдань органів місцевого самоврядування на тему «Гасіння пожеж із масовим перебуванням людей. Організація та здійснення заходів цивільного захисту» проведено пожежно-тактичне навчання із залученням екстрених служб в готелі «Міраж» м. Судова Вишня та демонстрацією аварійно-рятувальної техніки, яка знаходиться на балансі 26-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Мостиська та 56-го державного пожежно-рятувального поста м.Судова-Вишня.


Протягом зборів доведено до заступників голів, відповідальних за цивільний захист та старостів сіл територіальних громад: про створення на веб-сайтах вищевказаних громад окремих розділів для висвітлення питань цивільного захисту, запобіганню виникненню пожеж, небезпечних подій, надзвичайних ситуації і реагування на них, нормативно-правової бази з питань цивільного захисту тощо; наголошено про створення в вищевказаних громадах комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і  евакуаційної комісії також наголошено щодо створення у складі виконавчих органів вищевказаних громади, окремих підрозділ або призначення посадової особи за організацію виконання завдань цивільного захисту населення і територій громади від пожеж, небезпечних подій і надзвичайних ситуацій, визначення обов’язків стосовно координації й спрямування діяльності у сфері цивільного захисту для одного із заступників голови територіальних, а також визначення завдань щодо реалізації заходів цивільного захисту для старост громади.














Показове пожежно-тактичне навчання із ліквідації наслідків гасіння умовної пожежі на території готелю "Міраж" м. Судова Вишня.


Коментарі