Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЛОДИМИРА ГЕРИ 


Сьогодні, 16 березня, в 2-гу річницю від дня смерті Володимира Михайловича Гери, в селі Чернилява вшанували його пам'ять.

В знак гідної шани та пам'яті про нього заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, начальник відділу культури, молоді та спорту Яворівською міської ради Богдан Раделицький, радник голови районної ради з юридичного забезпечення Володимир Флис спільною молитвою помолились за упокій Володимира та поклали квіти й запалили лампадки на його могилі.

Ми низько схиляємо голову перед Героями, котрі віддали життя та мужньо боролися за рідну землю, не покладаючи рук у тилу, щоб допомогти у перемозі. 

Гера Володимир — командир бойової машини батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону.

Володимир народився і виріс в с.Чернилява Яворівського району. Гера Володимир народився 01 квітня 1979 року. Як тільки почалась війна, він був мобілізований, воював під Зеленопіллям. Після демобілізації підписав контракт з 24 бригадою ім. короля Данила, брав участь в обороні Кримського.

Звільнився 12.10.2017р. Здоров’я Володимира Гери різко погіршилось березні 2019 року. Його забрали до лікарні. 16 березня 2019 року він помер. Залишились самі батьки, дружина Галина, дочка Валентина та син Іван.

Герої не вмирають, допоки живе пам'ять про них!










Джерела інформації:


























Коментарі