Перейти до основного вмісту

 

МИНАЄ 4-ТА РІЧНИЦЯ ВІД ДНЯ СМЕРТІ ГЕРОЯ БОГДАНА КУБІШИНА


Герої не вмирають, доки живе пам'ять про них...

Ми низько схиляємо голову перед всіма, хто віддав життя та мужньо боровся за рідну землю.

29 березня 2021 року минає 4 річниця від дня смерті ГЕРОЯ БОГДАНА КУБІШИНА.

Сьогодні, 29 березня, мати Героя, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, заступник голови районної ради Володимир Горбацьо спільною молитвою вшанували пам'ять про нього. На завершення присутні поклали квіти та запалили лампадки на його могилі.

Довідка: Кубішин Богдан Ігорович, 09.08.1987 р.н., народився в с.Довгомостиська, Мостиського району. У 2012 році закінчив місцеву школу. Навчався в ПТУ №20 м.Львова за спеціальністю «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин», оператор комп'ютерного набору.

З місця навчання характеризувався як хороший, дисциплінований учень, займався спортом, з повагою відносився до педагогічних працівників училища.

Після закінчення училища Богдан працював в приватних установах, в «Бадер-Україна».

Восени 2016 року разом з старшим братом Володимиром заключили контракт на проходження служби в Збройних силах України.

Богдан народився в багатодітній сім`ї. Батько Богдана помер, коли йому було 4 роки. Троє братів Володимир, Богдан і Мар`ян залишилися напівсиротами. Богдан в дитинстві прислуговував в місцевій церкві. Мав багато друзів.

Помер 29 березня 2017 р. від кульового поранення голови у військово-медичному клінічному центрі м. Харків, куди був доставлений вранці 26 березня 2017 р. з Попаснянського району Луганської області.

Сімейний стан: Залишилися мати, вітчим, чотири сестри та два брати.

Місце поховання: с. Довгомостиська, Мостиський район, Львівська область.












Джерела інформації:




















Коментарі