Перейти до основного вмісту

 

М. ЯВОРІВ: ФАХІВЦІ ДСНС ПРОВЕЛИ ПОЗАПЛАНОВЕ ПРОФІЛАКТИЧНЕ ВІДПРАЦЮВАННЯ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ


Одним з головних завдань рятувальників є профілактика виникнення пожеж у житловому секторі та загибелі людей на них. Адже за статистикою основними причинами виникнення пожеж є порушення власниками помешкань правил пожежної безпеки при експлуатації газових чи електроприладів, а також необережне поводження з вогнем.

Так, 12 березня фахівці Яворівського районного відділу Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно з представниками місцевої влади, працівниками Яворівського відділення ПАТ "Львівгаз", провели пожежно-профілактичне відпрацювання м. Яворова.

Особлива увага приділялась самотнім людям похилого віку та багатодітним сім’ям. Під час рейду проведено огляд 5 вулиць житлового сектору. З мешканцями проведено інструктажі по дотриманню вимог пожежної безпеки, про заборону спалювання сухої рослинності, дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та на водних об’єктах. Під час інструктажу місцевого населення були розповсюджені листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.

Крім того, проведено бесіду на протипожежну тематику з дітьми Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, було роздано листівки, розмальовки, брошури щодо основних вимог правил пожежної безпеки в побуті та вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники сподіваються, що проведені заходи вплинуть на свідомість людей і підвищать загальний рівень культури особистої безпеки у суспільстві.












Джерело інформації:

































Коментарі