Перейти до основного вмісту

 

ЯВОРІВСЬКА МІСЬКА БІБЛІОТЕКА ІМ.Ю.ЛИПИ ПРОВОДИТЬ ЩОРІЧНУ АКЦІЮ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ» ТА «ДЯКУЄМО ЗА ДАР»



За повідомленням Яворівської міської бібліотеки ім.Ю.Липи:

Книга є альфа й омега 
будь-якого знання, 
початок початків кожної науки.
Стефан Цвейг

Бібліотека – це місце, де навчаються все життя, це світ нових можливостей.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко зазначив: «Чим більше ми підіймаємо тему читання, тим більше людей зможуть знайти своїх авторів та свої книги. Книги мають фігурувати скрізь: на телебаченні, у ЗМІ, у соціальних мережах, у виступах авторитетних людей. Читання має стати модною звичкою, яку прагне підтримувати більшість населення.

Читання - не просто корисна звичка, це – шлях до здобутків.

Воно позитивно впливає на розвиток мислення, мовлення, уяви, креативності, емоційного інтелекту та вміння адаптуватися до навчання у школі у дітей та підлітків. Читання розвиває soft skills у дорослих та дітей. Наприклад, Білл Гейтс читає близько 50 книг щороку. Коли в Ілона Маска запитали, як він навчився будувати ракети, він відповів: «Я читав книги». Опра Вінфрі започаткувала книжковий клуб, у якому щомісяця обговорює одну з улюблених книг.

14 лютого ми відзначаємо Міжнародний день дарування книг. Яворівська міська бібліотека ім.Ю.Липи проводить щорічну акцію «Подаруй бібліотеці книгу» та «Дякуємо за дар».

У 2020 році наша бібліотека отримала понад 250 примірників книг різної тематики від 23-х дарувальників.

Не залишає поза увагою нашу бібліотеку депутат Верховної Ради України Павло Бакунець. Варто зазначити, що книги від нього ми отримуємо дуже часто.

Читачка Надія Квас подарувала нам понад 100 примірників книг, Надія Мигаль – понад 40 книг. Десятки книг ми отримали в дарунок від наших читачів Аліни Масюк, Володимира Мацелюха, Сергія Сагаля, Наталії Лялюк та львівського поета – барда Олеся Дяка.

Директор бібліотеки та бібліотечні працівники вдячні своїм читачам О.Вареницькій, Л.Ничкало, Н.Следзь, В.Марківу, І.Димчак, Б.Баличу, О.Масюку, О.Винарчик, І.Мазурак за щедрий внесок у поповнення фонду бібліотеки. 

Любіть книгу, адже книжки є частиною культурного надбання. Вони дають нам спільний читацький досвід і систему координат.

Завідувачка відділом
обслуговування Яворівської 
міської бібліотеки ім .Ю.Липи
Л.Ходєєва






Джерело інформації:






Коментарі