Перейти до основного вмісту

 

ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ДИСТАНЦІЙНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ЯНІВЩИНА КОЛЯДУЄ - ВСЯ ЯВОРІВЩИНА ЧУЄ»


За повідомленням Івано-Франківської селищної ради, Відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради:

«12 січня у сесійному залі (колишній кінотеатр) смт Івано-Франкове відбулося нагородження переможців дистанційного фестивалю-конкурсу «Янівщина колядує - вся Яворівщина чує».

Від імені селищного голови Ірини Перун передали вітання усім учасникам конкурсу та побажання примножувати українські звичаї та традиції, адже останнім часом колядки та щедрівки дедалі рідше лунають у наших домівках на зимові свята, а колядників помітно поменшало. Та ми не маємо права забувати свої традиції, та ще й такі чудові!

З вітальним словом звернувся депутат Івано-Франківської селищної ради Тарас Кріль, який висловив віру в те, що таких маленьких колядничків щороку буде більше і більше, бо діти-це наше майбутнє.

Наталія Лялюк та Іван Карпа вручили переможцям грамоти та подарунки, а переможці зачарували усіх своїм виконанням колядок та щедрівок, зал не шкодував оплесків. На завершення дійства звучали колядки у виконанні Ярослава Галана. Гімном України та побажанням усім присутнім Многая і благая літа завершилося святкування.

Зичимо усім у здоров’ї, мирі, щасті діждати наступних Різдвяних свят.»





























Джерела інформації:

































Коментарі