Перейти до основного вмісту

 

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ДИРЕКТОРАМИ МЕДИЧНИХ УСТАНОВ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ


23 лютого 2021 року під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Зоряни Мірило, за участю голови районної ради Миколи Романюка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Дзюньки, керівника апарату райдержадміністрації Ірини Кравчук відбулась нарада з керівниками закладів охорони здоров’я Яворівського району.

Під час наради були обговорені проблемні питання по закладах первинної та спеціалізованої медичної допомоги.

Головні лікарі доповідали про стан справ установи первинної та спеціалізованої медичної допомог, забезпечення інклюзії закладів охорони здоров’я та їх готовність до контактування з НСЗУ з 2021 року. На даний час виконуються умови щодо дотримання вимог НСЗУ, а саме облаштування внутрішніх туалетів, пандусів ліфтів тощо. В процесі роботи виникає ряд проблем, про те директори спільно з органами місцевого самоврядування шукають варіанти їх вирішення

Варто зазначити, що КНП ЯРР ЛО «Новояворівська районна лікарня ім.. Юрія Липи» є опорним закладом охорони здоров’я у Яворівському районі, де облаштовано ліфти, пандуси та внутрішні туалети відповідно до вимог ДБН.

Слід зауважити, паліативне відділення знаходяться в приміщенні, яке є власністю Львівської обласної ради та надане в користування громаді на рік. У зв’язку з тим дане питання на контролі у Львівській облдержадміністрації та обласній раді.

«Спільними зусиллями та конструктивною роботою всіх гілок влади сподіваємось на отримання всіх сертифікатів доступності і контрактування НСЗУ» - говорить Володимир Дзюнька.

Присутні обговорили дані питання та обмінялись думками щодо їх вирішення. Зустріч пройшла в формі діалогу, де кожен висловив свої димки та зауваження.













Джерело інформації:

























Коментарі