Перейти до основного вмісту

 

У ЯВОРІВСЬКІЙ ДПІ ПРОВЕДЕНО ЗУСТРІЧ З ІНІЦІАТИВНОЮ ГРУПОЮ ПІДПРИЄМЦІВ


Днями начальник Яворівської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Петро Шот провів зустріч з представниками бізнесу, присвячену кампанії декларування доходів громадян за 2020 рік.

Учасників заходу ознайомили з податковими новаціями, змінами у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій, розповіли про декларування доходів, податкові борги та можливість їх списання.

Підприємцям роз'яснили алгоритм декларування, строки подання декларації про майновий стан і доходи, граничні терміни сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Присутнім розповіли про переваги подання звітності в електронному вигляді та механізм отримання електронного ключа.

Крім того, увагу приділили адмініструванню земельного податку та орендної плати, а також основним змінам у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій для платників єдиного податку та перевагам програмних РРО.

Під час зустрічі підприємці висловили зацікавленість в оперативному отриманні інформації про податки та діяльність податкової служби.

За підсумками проведеної зустрічі сторони домовилися розвивати взаємодію, зокрема, у посиленні інформування та підтримки платників податків.

Більше за посиланням.













Джерело інформації:














































Коментарі