Перейти до основного вмісту

 

У С. ВОРОБЛЯЧИН РОЗПОЧАВСЯ IІІ РАЙОННИЙ ТУРНІР З ШАШОК ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ВІТАЛІЯ КОЦЮБИ


У неділю, 21 лютого 2021 року в приміщенні школи ім. Героя України В. Коцюби с. Вороблячин розпочався ІІІ турнір з шашок пам’яті героя Небесної Сотні Віталія Коцюби.

Перед початком спортивного заходу учасники змагань вшанували захисників України хвилиною мовчання і послухали історію про Віталія Коцюбу

Участь у турнірі беруть: дорослі; дівчата та юнаки 2003 року народження та молодші.

Участь у відкритті взяли керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, народний депутат ВРУ Павло Бакунець, депутат обласної ради Володимир Хархаліс, начальник відділу культури туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради Богдан Раделицький, отець Володимир Левандівський та привітали учасників змагань.

«Вітаю учасників змагань III відкритого районного шашкового турніру пам'яті Віталія Коцюби, бажаю вам плекати в собі розумову силу і патріотичний дух. 

Хочу зауважити, що сучасне українське суспільство як ніколи потребує не тільки високоосвічених, але й патріотично налаштованих громадян. А сьогоднішній турнір покликаний формувати патріотичні почуття особистості.

І Яворівська районна державна адміністрація спільно з районною радою підтримує і організовує такі спортивні й патріотичні традиції та заходи!» - говорить Ірина Кравчук.






















Джерело інформації:

Коментарі