Перейти до основного вмісту

 

ПОГЛЯД ТВОРЧИХ ЛЮДЕЙ НА КРАСУ ПРИРОДИ – ОСОБЛИВИЙ


«9 лютого 2021 року у Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України (м. Київ) відбулося нагородження найактивніших учасників Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра».

З 2009 року за спільної ініціативи державних та громадських організацій семи областей України з басейну річки Дністер та Республіки Молдови проводиться щорічний Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра». Цей конкурс об’єднує всіх, хто вболіває за подальший екологічний стан басейну Дністра. Проведення конкурсу формує екологічну культуру та екологічний світогляд, інформує про необхідність збереження басейну Дністра через творчість, культуру та традиції України та Молдови. П’ять років поспіль Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра» проходить за підтримки Державного агентства водних ресурсів України, а з 2020 року – за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, проєкту ГЕФ «Сприяння розвитку транскордонного співробітництва та комплексного управління водними ресурсами у басейні Дністра», що виконується ОБСЄ, ПРООН та ЄЕК ООН, та Агентства «Апеле Молдовей».

За стільки років існування змагання вже має своїх лобістів. Вони щороку беруть у ньому участь і залучають все більше і більше дітей. Одним із них є вчитель біології Яворівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Мурин Лариса Іванівна. Цьогоріч вона стала активним учасником урочистої академії і нагороджена подякою Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України за активну участь у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» та вагомий внесок у формування екологічного світогляду молоді.

Нових екоідей та наукових досліджень, Ларисо Іванівно!» - йдеться на публічній сторінці у Facebook Яворівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2. 











Лінк на роботи https://cutt.ly/Eg5a9Y8







Джерела інформації:





















Коментарі