Перейти до основного вмісту

 

«НАС ОБ’ЄДНУЄ ОДНА МЕТА – ЦЕ РОЗВИТОК ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ», - ЗОРЯНА МІРИЛО


Сьогодні, 2 лютого 2021 року під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Зоряни Мірило та голови районної ради Миколи Романюка за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Дзюньки та в. о. керівника апарату – завідувача сектору інформаційної діяльності та цифрового розвитку Ірини Кравчук відбулась робоча нарада з головами ОТГ Яворівського району, з метою вирішення ряду актуальних питань взаємодії органів місцевого самоврядування району зі структурними підрозділами райдержадміністрації.

На початку наради до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Зоряна Мірило, яка наголосила на основних актуальних питаннях сьогодення, ознайомила із порядком денним наради та закликала всіх до конструктивної роботи.

Також участь у нараді взяли голова Новояворівської ОТГ Володимир Мацелюх, секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська, голова Івано-Франківської ОТГ Ірина Перун та секретар Мостиської міської ради Олег Макар.

Керівники громад прозвітували під час наради про ситуацію на своїх територіях у розрізі галузей: зокрема, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, спортивних закладів.

Окрім цього порушили питання формування бюджетів, затвердження програм та подання мікропроєктів.

Нагадаємо, термін подання мікропроєктів продовжили до 1 березня 2021.

«Нас об’єднує одна мета – це розвиток Яворівського району. Тому сьогодні завдання працювати єдиною командою для отримання найкращих результатів» - говорить Зоряна Мірило.

У підсумку наради були визначені пріоритети та перспективи подальших дій на благо Яворового краю.















Джерела інформації:






Коментарі