Перейти до основного вмісту

 

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН (ЯВОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА)


«Шановні мешканці Яворівської громади!

У процесі децентралізації до складу Яворівської міської ради увійшли 82 населених пунктів.

Впевнений, що є чимало людей, які прагнуть особисто поспілкуватись із міським головою щоб обговорити важливі питання чи запропонувати гарні ідеї для розвитку громади.

Тому, щоб налагодити робочий процес хочу повідомити, що для прийому громадян виділено один день в тижні - це середа! В цей день буду радий прийняти усіх бажаючих!» - повідомляє на своїй публічній сторінці у Facebook голова Яворівської територіальної громади Ігор Грабовський.

За повідомленням Яворівської міської ради:

«Для налагодження комунікації та робочого процесу між громадянами та працівниками Яворівської міської ради повідомляємо про прийомні дні посадових осіб:

Заступник Яворівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади - Денега Віталій Богданович (понеділок, п’ятниця з 9:00 до 12:00);

Заступник Яворівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади - Михасяк Катерина Василівна (понеділок, п’ятниця з 9:00 до 12:00);

Секретар Яворівської міської ради - Созанська Ольга Мирославівна (вівторок, четвер з 9:00 до 12:00);

Керуючий справами виконавчого комітету Яворівської міської ради - Димчак Ірина Йосипівна (середа, п’ятниця з 9:00 до 12:00).

В ці дні радо запрошуємо усіх бажаючих!»













Джерела інформації:


Коментарі