Перейти до основного вмісту

 

ВЕРТЕП ХРАМУ СВЯТОГО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЮРІЯ ПЕРЕМОЖЦЯ ПРИВІТАВ ПРАЦІВНИКІВ ЯВОРІВСЬКОЇ РДА ТА РАЙОННОЇ РАДИ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ


Різдвяні свята традиційно супроводжує коляда. От і, сьогодні, 21 січня, у Яворівській районній раді лунали колядки та щедрівки, які подарували присутнім гарний настрій і щирі посмішки.

Вертеп храму Святого Великомученика Юрія Переможця від душі вітали керівництво району та працівників районної ради та РДА - з Різдвом Христовим, Святим Василем та Водохрещем.

Учасники вертепу – царі, янголи, козаки, воїни, виконали міні-імпровізацію щодо історичного минулого України та привітали присутніх колядками і віншуваннями. 

У свою чергу від імені колег та від себе особисто перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Зоряна Мірило подякувала колядникам за дзвінку колядку і щирі віншування, пригостила діток цукерками та побажала радості, успіху та здоров’я в житті.

«Святкова добра коляда і яскраве сіяння новорічної ялинки стало справжнім святом в кожній оселі, і запам’ятається на все життя нам і нашим дітям. І дай, Боже нам днів щасливих, добра, здоров'я й сили», - зазначив голова Яворівської районної ради Микола Романюк, дякуючи молоді за коляду.

Молодь дзвінкими голосами виконала чудові колядки та щедрівки, звеличуючи своїм співом новонародженого Ісуса Христа та бажала миру і злагоди, щастя, радості керівництву району та усім працівникам.

























 












Джерела інформації:


Коментарі