Перейти до основного вмісту

 

ФАНТАСТИЧНИЙ КАМБЕК ЮЛІЇ ГОРОДНОЇ НА ЮНІОРСЬКОМУ ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З БІАТЛОНУ: ЯК УСЕ ВІДБУВАЛОСЯ!


Сторінка Відділення НОК України у Львівській області вже повідомляла, що сьогодні, 30 січня, в Тисовці 19-річна біатлоністка з Львівщини Юлія Городна стала чемпіонкою України серед юніорок у гонці з масовим стартом. Розповідаємо деталями неймовірної перемоги нашої спортсменки.

"Драматургії мас-старту у юніорок позаздрили б найбільш непередбачувані олімпійські битви, - зазначається на сайті www.biathlon.com.ua. - Досить сказати, що золото виграла Юлія Городна, яка після двох вогневих рубежів перебувала в середині другого десятка, встигнувши відбігати чотири штрафних кола! Зате обидві стійки спортсменка з Львівської області провела ідеально, і втекла на дистанцію останнього кола в секунді попереду Оксани Москаленко, яка лідирувала до того!

При цьому приходила Юля на рубіж тільки п'ятою, поступаючись більше хвилини! Але всі чотири дівчини, що йшли попереду, дружно допустили по три промахи, відкривши дорогу до подіуму! Але і сама Городна постаралася на дистанції, зламавши опір Москаленко! На фініші між двома дівчатами було вже більше 20-ти секунд".




ФАНТАСТИЧНИЙ КАМБЕК ЮЛІЇ ГОРОДНОЇ НА ЮНІОРСЬКОМУ ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З БІАТЛОНУ: ЯК ВСЕ ВІДБУВАЛОСЯ! Сторінка Відділення...

Опубліковано Відділення НОК України у Львівській області Субота, 30 січня 2021 р.




Джерело інформації: 
















































Коментарі