Перейти до основного вмісту

 

ЗОКРЕМА, САНАТОРІЙ «ШКЛО» СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У КОНКУРСІ ВІД УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ


« ... відразу два санаторії Львівщини отримали державну підтримку - перемогли у конкурсі від Українського культурного фонду!

Переможцями у номінації «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» стали «Моршинкурорт» та «Шкло». Відтак їм на рахунки надійшло майже по мільйону гривень.

Відповідну номінацію конкурсу УКФ реалізував спільно з Державним агентством розвитку туризму України. А наше Управління туризму та курортів Львівської ОДА домоглося, аби санаторно-курортні заклади також могли брати участь у програмі. Для цього ми з Наталією Табакою, а також Віталіною Мартиновською - тоді начальниця управління туризму Мінкульту, пропонували розширити КВЕДи для учасників програми.

Молодці також адміністрації “Моршинкурорту” і “Шкла”, які підготували заявки і подалися на конкурс. Гроші, отримані від УКФ, вони зможуть використати на виплату заробітної плати, соціальні внески, а також покриття заборгованості за комунальні послуги, послуги зв’язку та програмного забезпечення.

Всім нам зрозуміло, що будь-яка реальна підтримка у складні карантинні часи галузі туризму дуже-дуже потрібна», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook Юрій Холод.



😇До цього святкового вечора маю добрі новини: відразу два санаторії Львівщини отримали державну підтримку - перемогли у...

Опубліковано Юрієм Холодом Пʼятниця, 25 грудня 2020 р.









Джерело інформації: 


































































Коментарі